Kutsu Judoliiton strategiapäivään 5.5.2013 Pajulahteen

Judoliitto järjestää seurojen vastuunkantajille ja valmentajille tarkoitetun strategiapäivän 5.5.2013 Pajulahdessa. Lue kutsu alta ja ilmoittaudu!

Hyvä seurajohtaja ja -valmentaja

Miten saamme Suomen judoon enemmän innostuneita harjoittelijoita? Mitä pitää kehittää liiton, urheiluakatemioiden ja seurojen valmennuksessa? Kutsumme seuravaikuttajat sunnuntaina 5.5. Pajulahteen ratkomaan tätä haastetta yhdessä liittovalmentajien, Judoliiton hallituksen ja työntekijöiden kanssa.

Me kaikki tiedämme, että judo on yksilölaji, jossa ei voi edistyä yksin. Mitä pidemmälle judoka pyrkii, sitä enemmän hän tarvitsee hyviä ja monipuolisia harjoituskumppaneita. Nyt niitä on lähes kaikilla liian vähän. Tämä on kohtalonkysymys jokaiselle tavoitteellisesti harjoittelevalle judokalle ja toteutumisen ehto strategialle, jonka johtotavoitteeksi on asetettu olympiakulta.

Tule mukaan etsimään ratkaisuja suureen haasteeseemme ja sen osaongelmiin. Tilanteen muuttamiseen tarvitaan koko judokentän tahtoa, yhteistä suuntaa ja toimintaa. Seurasta voi osallistua useampi ihminen, joten ota parhaat voimat mukaan. Lämpimästi tervetuloa, tarvitsemme ajatuksiasi ja panostasi!

Tutustu Judoliiton strategiaan klikkaamalla tästä.

Judoliiton hallitus

Tarjolla on lounas ja kahvit Judoliiton puolesta. Pyydämme sitovan ilmoittautumisen viimeistään 29.4. jotta voimme tilata ruokaa oikean määrän. Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella klikkaamalla tästä. Ilmoittautumislomake sulkeutuu 29.4. klo 24.00.

Sunnuntaina 5.5. Pajulahden rantasaunalla

9.30 Tervetulokahvit ja sämpylä

10.00 Päivän avaus. Työskentelytavan esittely, osaongelmat.

10.45 Pienryhmätyöskentelyä: määritellään ryhmissä osaongelmien nykytila ja tavoitetila

12.00 Lounas

13.00 Ryhmätyön tulosten esittely

14.00 Pienryhmätyöskentelyä: millaisia askelia tarvitaan tavoitetilaan pääsemiseksi?

15.00 Iltapäiväkahvi

15.30 Iltapäivän ryhmätyön tulosten esittely, loppukeskustelu ja yhteenveto.

17.00 Päivä pulkassa.