Kutsu Etelä-Suomen alueen syysparlamenttiin 23.10.2010 Järvenpäähän

Kutsun kaikkien Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen seurojen judovaikuttajat alueen syysparlamenttiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki alueen judoseurojen yhteistyön kehittämisestä ja aluetoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt !

Aika: Lauantai 23.10.2010 klo 12.00

Paikka:  Liikuntakeskus Piironen, os. Lukionkatu 3 (katso kartta >>) (HUOM !!! Jotkut navigaattorit löytävät paikalle vanhalla tien nimellä Pietolankatu 3)

Kokousmateriaali mm. toimintasuunnitelma ja talousarvioesitys sekä tapahtumakalenteri 2011 löytyvät seuraavista linkeistä:

Toimintasuunnitelma ja talousarvioesitys 2011 >>

Tapahtumakalenteriluonnos 2011 >>

Esityslista:

1. Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

2. Valitaan kokoukselle

- Puheenjohtaja

- Sihteeri

- Pöytäkirjantarkastajat

- ääntenlaskijat

3. Kokouksen esityslistan hyväksyminen

4. Aluepäällikön katsaus vuodelta 2010

5. Käsitellään vuoden 2011 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä päätetään mm.

- Järjestettävät tapahtumat, niiden ajankohdat ja järjestäjät

- Alueleirimaksut ja tuottojen ja kustannusten jako järjestäjän ja alueen kesken

- Junnu-Cup osallistumisoikeus, maksut ja tuomarikorvaukset

- TehoTiimin jäsenmaksut

- Aluegraduointimaksut

- Eri koulutusten maksut jne.

6. Valitaan aluejohtoryhmä vuodelle 2011

- Aluepäällikkö

- aluejohtoryhmän muut jäsenet (3-6 henkilöä)

7. Valitaan muut tarvittavat toimihenkilöt, kouluttajat ja työryhmät vuodelle 2011

8. Dan-kollegiolle esitettävät aluegraduoijat vuodelle 2011

- Aluegraduoija ja apugraduoijat

9. Muut asiat

- Muut asiat

Tule vaikuttamaan, sanomaan oma painava sanasi sekä omalta osaltasi edistämään ja kehittämään alueemme seurojen välistä yhteistyötä sekä aluellisen toimintamme aktiivisuutta !!!

TERVETULOA !

Nummelassa 7.10.2010