Kutsu B-nuorten valmennusleirille 27.-31.12.2010 Varalan urheiluopistolla

Tervetuloa B-nuorten valmennusleirille Varalan Urheiluopistolle, Tampereelle. Leiri alkaa maanantaina 27.12. klo 16.00 judoharjoituksella ja päättyy lounaaseen 31.12. klo 12.00. Tarkemman leiriohjelman saat viimeistään leirin alussa. Leirin vetävät Petteri Pohja ja Teija Meling.

Leirillä keskitytään määräharjoitteluun, sekä teknisten ja taktisten asioiden opetteluun.

Leirillä tarvitset, erinomaisen harjoitteluasenteen lisäksi, judogin, sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, harjoituspäiväkirjan, muistiinpanovälineet sekä henkilökohtaiset tavarat. Näytä tämä kutsu myös valmentajallesi ja vanhemmillesi.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen tehdään nettilomakkeella, joka löytyy Judoliiton nettisivujen valmennuksen ilmoitustaululta. Ilmoita osallistumisestasi leirille viimeistään perjantaina 17.12.2010. Kaikkien osallistujien on ilmoittauduttava myös paikan päällä Varalan Urheiluopiston vastaanottoon (myös niiden, jotka eivät majoitu!).

Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä. Ilmoita peruuntumisista valmentajille ja suoraan Varalan vastaanottoon.

Leirin hinta: Koko leiripaketin hinta maanantaina päivällisestä perjantain lounaaseen Varalassa majoittuen on 205,60 €. Leirin vuorokausihinta on 51,40 € sisältäen majoituksen, harjoittelun ja ruokailut. Varalan Urheiluopisto laskuttaa leirin jälkikäteen. Pelkkä harjoittelumaksu ilman majoituksia ja ruokailuja on 15,40 €/vrk. Erikseen ostettuina ateriat maksavat seuraavasti: aamupala 6,00 €, lounas 8 €, päivällinen 6,40 € ja iltapala 5,00 €, Jouluruoka ti 10.50 €.  Huom! Myös päiväkävijöiden on ilmoittauduttava vastaanotossa!

Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Varalaan, puh. 03 263 1111.

Varalan urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.varala.fi. Sieltä löytyvät mm. kulkuyhteydet opistolle.

Kutsun mukana myös vuoden 2011 ryhmäsuunnitelma. Keskustele osallistumisestasi kalenterissa oleviin tapahtumiin yhdessä valmentajasi kanssa ja palauta oma suunnitelmasi leirillä liittovalmentajille. Valmennuksen vuosisuunnitelma 2011 löytyy valmennuksen nettisivuilta materiaali – kansiosta.

Tervetuloa!

Petteri Pohja 0400 127 524 tai petteri.pohja@santasport.fi