Kotisivut uudistuivat

Tervetuloa Suomen Judoliiton uudistetuille kotisivuille. Judoliiton kotisivut on siirretty urheilujärjestöjen käyttöön suunnitellulle Liittosaitti pohjalle. Uudistuksen myötä löydät haluamasi toivottavasti entistä paremmin Judoliiton sivuilta.

Yläpalkin kautta pääset alasivuille, joilla on julkaistu otsikon mukaista asiaa. Valitsemasi välilehti tai alasivu erottuu yläpalkissa tai sen alavalikossa tumman sinisenä. Sivun yläladassa kerrotaan kulloinkin esillä olevan sivun hakemistopuu. Näin et pääse eksymään sivuille.

Etusivun vasemmassa ylälaidassa olevien pikalinkkien kautta pääset suoraan joko Judoliiton sivuston ulkopuoliseen aineistoon tai syvemmällä sivurakenteessa oleviin asioihin.

Sivun oikeaan laitaan Tulevia tapahtumia listalle nostetaan lähitulevaisuuden kilpailu-, leiri- ja koulutustapahtumat.

Näillä sivuilla julkaistua materiaalia saavat Suomen Judoliitto ry:n jäsenseurat käyttää omassa viestinnässään veloituksetta tietolähteen mainiten.

Joillakin sivuilla katkenneita linkkejä korjataan parhaillaan.

Palautetta ja kehittämisideoita sekä sivuilla julkaistavaksit toivottua asiaa voit lähettää tänne.