Korkeakoulujudokoille kisamahdollisuus

SELL Student Games on monilajinen urheilutapahtuma, joka on avoin kaikille yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille ympäri maailman. Kisojen nimi tulee järjestäjämaiden Suomen, Viron, Latvian ja Liettuan maiden nimistä, kunkin maan omalla kielellä. Nämä ystävyyskisat järjestetään vuorovuosin kussakin maassa ja ne keräävät vuosittain 1800-2000 opiskelijaa. SELL-kisojen periaatteisiin kuuluu, että tulosrajoja ei aseteta, jolloin samalla viivalla kilpailevat niin maailman huiput, kuin tavalliset harrastelijat. Ikärajoituksia ei myöskään ole. Osallistuaksesi sinun täytyy opiskella jossain korkeakoulussa (yliopisto tai ammattikorkeakoulu).

SELL Student Games järjestetään ensi vuonna Liettuassa Kaunasissa 15.-17.5.2015. Ilmoittautuminen kisoihin, myös judon osalta, painottuu vuoden 2015 alkuun. Muita SELL-lajeja ovat: yleisurheilu, lentopallo, suunnistus, mini-jalkapallo, pöytätennis, uinti, koripallo, voimanosto ja paini. Jos olet kiinnostunut osallistumisesta, lue lisää täältä:

www.SELL-studentgames.com

SELL-kisat tarjoavat edullisen mahdollisuuden osallistua hauskoihin ja mieleenpainuviin opiskelijakisoihin! Osallistumismaksu on vain 25 euroa/päivä/henkilö kun ilmoittaudut ennen 12. huhtikuuta 2015. Voit myös halutessasi toimia korkeakoulusi SELL-yhteyshenkilönä, jolloin voit ilmoittaa samalla kaikki korkeakoulustasi osallistuvat henkilöt kisoihin. Ota tässä tapauksessa yhteyttä opiskelijakuntasi tai ylioppilaskuntasi hallituksen liikuntavastaavaan ja kerro halukkuudestasi. Edullisia tilausbussimatkoja Tallinnasta Kaunasiin voi selailla vaikkapa täältä:

http://www.taistobussid.ee/?lang=en

Älä myöskään epäröi ottaa yhteyttä minuun, kun haluat lisätietoa kisoista!

Ystävällisin terveisin,

Jenny Söderman

Palvelukoordinaattori

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL)

Lapinrinne 2

00180 Helsinki

+358 44 7800217

jenny.soderman@oll.fi

Fax: +358 29 009 0999

www.oll.fi

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa