Kokoustiedot hallituksen kokouksesta 5/2018

Judoliiton hallituksen kokous pidettiin Pieksämäellä ja skypessä sunnuntaina 26.8.2018.

Hallitus sai kokouksessa katsauksen liiton taloudesta heinäkuun lopun tilanteessa.

Liiton strategian täsmentämisestä ja päivittämisestä sekä toimintasuunnitelman 2019 työstämisestä hallitus sai tilannekatsauksen. Liiton valiokuntien ja työryhmien edustajat kokoontuivat asian äärelle viikkoa aikaisemmin Helsingissä ja seurajohtajat käsittelivät asiaa Pieksämäellä samana viikonloppuna hallituksen kokouksen kanssa.

Hallitus kuuli raportit liiton 60-vuotisjuhlan palautekyselystä, tulevan kauden avaukseen Suomisportissa liittyvistä asioista ja käynnissä olevasta harrastajille suunnatusta kamppailuliittojen yhteisestä yhdenvertaisuuskyselystä, joka on osa kamppailulajiliittojen yhteistä yhdenvertaisuussuunnitelmaa.

Hallitus hyväksyi uudeksi jäsenseuraksi Tohmajärven Urheilijoiden judojaoston. Lisäksi hallitus myönsi kaksi ansiomerkkiä.