Kevään viimeiset alle 18-vuotiaiden European Cup:it lähestyvät

Viikonloppuna alle 18-vuotiailla on ohjelmassa kovatasoinen Berliinin European Cup ja kansainvälinen leiri. Heti sen jälkeen on vuorossa toinen European Cup Romaniassa Cluj-Napocassa, jonka yhteydessä on myös leiri.

Berliinin European Cup on alle 18-vuotiaiden ikäluokassa yksi maailman kovatasoisimpia kilpailuja. Tiivis joukkue ottaa haasteen vastaan vappuviikonloppuna:

-81kg: Oskari Mäkinen, Markus Lambacka
-66kg: Eetu Heinonen, Valtteri Olin
-60kg: Thomas Rönkkö
-55kg: Kevin Rönkkö
-57kg: Noora Jokinen

Edellisissä kilpailuissa Zagrebissa Oskari Mäkinen oli toinen, Valtteri Olin viides ja Eetu Heinonen seitsemäs.

Romanian European Cup otellaan heti seuraavana viikonloppuna suuremmalla kokoonpanolla. Berliinissä otelleiden lisäksi Cluj-Napocassa tatamilla nähdään:

-60kg: Roope Korhonen
-55kg: Turpal Djoukaev, Juuso Hannula
-70kg: Noora Nykänen
-52kg: Elviira Kujansuu
-48kg: Susanna Sundberg

Molempien kilpailujen tulokset ja live-seuranta löytyy EJU:n nettisivujen kautta osoitteesta eju.net.

Kun Berliinin ja Romanian kilpailut on käyty, muodostetaan joukkue Vantaan EM-kilpailuihin. Kilpailujen tulokset ja joukkueiden valinnat julkistetaan heti Judoliiton uutisissa. Kannattaa seurata myös Judoliiton etusivultakin löytyvää uutistarjontaa mm. Facebookin kautta.