Kesäharjoittelu Etelä-Suomessa kesällä 2011 (B-junnut ja vanhemmat)

Etelä-Suomen alueen kesäharjoittelu kilpailijoille

Valmennusryhmien tiivis kilpailu- ja leirikevät on takana. Kesä tulee sisältämään paljon judotapahtumia ja huippukisoja eri ikäluokille. Suurimmalle osalle kaikkien ikäryhmien urheilijoista kesä on kuitenkin erittäin tärkeää perusharjoittelun aikaa; peruskunnon, voimaharjoittelun ja uusien tekniikoiden hiomista.

Suomessa on loistavat mahdollisuudet erittäin monipuoliseen kesäharjoitteluun. Kesäleirit sekä niiden kotimaiset ja ulkomaiset huippuvetäjät tuovat monipuolisuutta ja uusia näkökulmia harjoitteluun puhumattakaan monipuolisista randoreista.

Kesäharjoittelun peruskunto- ja lajiharjoittelujaksolla on mahdollisuus kerätä paljon randoriminuutteja taitoharjoittelua unohtamatta.

Harjoitusten jälkeen suoritettavat heittosarjat, kuntopiirit sekä muut extra-harjoitteet kuuluvat luonnollisena osana tavoitteellisesti harjoittelevien kilpailijoiden ohjelmaan tänäkin kesänä.

Kesäharjoittelusta..

Kotisaliharjoittelua ei tule unohtaa vaikka leiritarjonta runsasta onkin. Kesäajan harjoitukset pyörivät pääasiassa seuraavasti:

tiistai
8:30-10 Meidokan, tekniikka
17:00-18:30 Chikara, randori
keskiviikko
8:30-10 Meidokan, tekniikka
torstai

8:30-10 Meidokan, tekniikka
17:00-18:30 Chikara, randori

Muut päivät ja harjoitusajat voi täyttää urheilijan omien tarpeiden mukaan.

Lisää harjoittelumahdollisuuksia kannattaa kysellä alueen seuroista esim. Chikaran yleiset treenit ma, ke, pe 17:30-19:00 ja Lahden alueen randoriharjoitukset myös tiistai ja torstai klo 17-19 halukkaille.

Chikaran harjoitukset pyörivät jo, muut harjoitukset starttaa vkolla 24 ma 13.6. alkaen.

Kevät kääntyy kesäksi ja on aika onnitella opintonsa päättäneitä. Urheilun ja opiskelun yhdistäminen on varmasti välillä ollut haastavaa, mutta samalla se on luonut harjoittelulle tärkeän vastapainon sekä parhaassa tapauksessa ammatin.

Hyvää kesää.

Markus Pekkola

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa