Katri Kakko ja Faye Njie mitaliotteluissa European cupissa Tsekissä

Suomen U21 maajoukkue jatkoi hyviä suorituksia Tsekin European cupissa viikonloppuna. Katri Kakko otteli pronssille neljällä otteluvoitolla ja Faye Njie sijoittui viidenneksi kolmella otteluvoitollaan.

Katri voitti ensimmäisessä ottelussa Iso-Britannian Staddonin osotogari ipponilla, mutta toisella kierroksella tuli tappio Brasilian Pereiralle käsilukolla. Keräilyissä Unkarin Kovacs meni johtoon yukolla mutta Katrin kovavauhtinen takaa-ajo tuotti tulosta ja unkarilainen ajettiin varoituksilla ulos; ja Itävallan Herbst kaatui sumigaeshi ipponilla. Pronssiottelussa Unkarin Keligeria vastaan Katri oli tappioasemassa 1-2 varoituksin mutta 10 sek. ennen loppua tehty sodekieppi toi voittoon tarvittavan yuko pisteen.

Faye hoiti ensimmäisessä ottelussaan Kroation Krcekin tomoenagella ja sumigaeshilla saaduilla pisteillä; toisessa ja kolmannessa pöyrähtivät tomoenageen sekä Uzbekistanin Tilavoldievin että Kazakstanin Yermekbayn ipponeilla. Semifinaalissa Brasilian Santos oli parempi ainoastaan varoituksin.
Pronssiottelussa vastaan asettui Ukrainan Raskin, joka vei voiton yukon arvoisella sodellakiepillä.

Muista suomalaisista Remo Villanello voitti avausottelunsa Itävallan Zeltneria vastaan.

Kilpailun tulospalvelu

Joukkue turnauksessa:

-52
Katri Kakko
-60
Otto Koponen
-66
Rene Villanello
Remo Villanello
Faye Njie
-73
Klaus Verlin
Rasmus Rinne

koutsi
Teija Meling

tuomarit
Sanna Ranki
V-M Karinkanta

Joukkue jää leirille, ja matkustaa suoraan ensi viikon Berliinin turnaukseen. Matkalla joukkue täydentyy muilla maajoukkueen urheilijoilla.

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa