Katan avoimet PM-kilpailut Vantaalla lauantaina 24.8.

Lauantaina 24.8.2013 käydään järjestyksessä viidennet Pohjoismaiset Katan avoimet mestaruuskilpailut Vantaalla, Tikkurilan Urheilutalolla. Kilpailuihin osallistuu yhteensä 32 paria, ja mukana on suomalaisten katan taitajien lisäksi kilpailijoita myös Saksasta, Sveitsistä, Ruotsista ja Norjasta.

 Järjestävänä seurana toimii Tikkurilan Judokat Suomen Dan-Kollegion toimiessa taustatukena. Kilpailut alkavat klo 10 ja niihin on vapaa pääsy.

Kilpailua edeltävänä iltana alkaen klo 17:30 pidetään yleinen katakliniikka, jossa käydään läpi osallistujia kiinnostavia yksityiskohtiua eri kilpailukatoista. Tuoreet ju-no-katan Euroopanmestarit Wolfgang Dax-Rohmswinkel - Ulla Loosen vetävät kilpailua seuraavana päivänä ju-no-katan erityiskoulutuksen edistyneille ju-no-katan harjoittelijoille. Tälle kurssille on ilmoittautunut parikymmentä henkilöä. Kutsu on osoitteessa www.judokata.fi

 Katan avoimet PM-kilpailut toimivat hyvänä harjoitteluna silmälläpitäen Kiotossa lokakuun loppupuolella käytäviä katan viidensiä maailmanmestaruuskisoja. Suomesta on Japaniin lähdössä maksimimäärä kilpailijoita eli 7 paria sekä 3 tai 4 katatuomaria.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa