Kallama, Pohja ja Vattulainen Judoliiton hallitukseen

Judoliiton sääntömääräinen syyskokous valitsi sunnuntaina liiton hallitukseen kaudelle 2014-2016 Kimmo Kallaman (Kankaanpään Judokat), Petteri Pohjan (Rovaniemen Koyama) ja Maija Vattulaisen (Lappeenrannan Kamiza). Syyskokous nimesi Tapio Mäen liiton kunniapuheenjohtajaksi.

Syyskokous hyväksyi hallituksen esityksen jäsenmaksukorotuksesta ja toimintasuunnitelman talousarvioineen. Kokouspöytäkirja julkaistaan sen valmistuttua syyskokouksen kalenterisivulla täällä. Toimintasuunnitelma talousarvioineen julkaistaan viimeistelyn jälkeen täällä.

Syyskokous nimesi Judoliiton entisen puheenjohtajan Tapio Mäen kunniapuheenjohtajaksi. Mäki on Judoliiton historian pitkäaikaisin puheenjohtaja. Hän toimi puheenjohtajana vuodet 2001-2012 eli neljä kautta.

Judoliiton kunniapuheenjohtajiksi on ennen Tapio Mäkeä nimetty liiton ensimmäinen puheenjohtaja Torsten Murén, Raimo Heino, Timo Harju ja Kaj Lindberg.