Junnu-Cup I valkoiset- ja keltaiset vyöt 7.3.2010 Järvenpäässä

Taas olisi aika tulla hakemaan kisakokemusta aloitteleville valko- ja keltavöisille kisaajille. Kisat pidetään Järvenpäässä, noin 40 km Helsingistä pohjoiseen. Tervetuloa !

Ilmoittaudu ilmoittautumis sivustolla www.es-judo.net/ilmot Katso ilmoittautuneet painamalla tästä >>

Loistava opas uusille kilpailijoille, valmentajille ja huoltajille löytyy tästä >>

AIKA:
SUNNUNTAI 7. MAALISKUUTA 2010

PAIKKA: Järvenpään liikuntahalli, Seutulantie 17 04400 Järvenpää (ks kartta >>)
Samassa talossa on Järvenpään uimahalli!
Ajo-ohje:

Lahdentieltä:
Järvenpää E -> Pohjoisväylä -> vas. Kaskitie -> oik. Seutulantie
Järvenpää P
-> Vähänummentie -> vas. Pohjoisväylä -> oik. Kaskitie -> oik. Seutulantie
Tuusulantieltä:
=Järvenpääntie/Sibeliuksenväylä -> vas. Rantakatu -> oik. Postikatu -> vas. Pajalantie -> oik. Kaskitie -> vas. Seutulantie

JÄRJESTÄJÄ: Järvenpään Akagi ja Porvoon Shirokawa - www.akagi-judo.net - www.shirokawa.com yhdessä Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen kanssa

OSALLISTUMISOIKEUS:

· C-JUNIORIT (synt. 1996-1997)

· D-JUNIORIT (synt. 1998-1999)

· E-JUNIORIT (synt. 2000 tai myöhemmin)

· 5. tai 6. kyu (keltainen tai valkoinen vyö)

· Vähän kilpailleet eli korkeintaan 5 otteluvoittoa (muissa kuin Junnu-Cup kilpailuissa).

Keltavöisten passi tarkistetaan punnituksen yhteydessä.

AIKATAULU:

E: punnitus klo 8.00 - 9.00, ottelut alkavat noin klo 10.00.
D ja C: punnitus klo 11.00-12.00, ottelut alkavat klo 13.00 jälkeen.

PAINOLUOKAT: Mahdollisimman tasainen sarjajako sekä tytöille että pojille.

OTTELUAIKA: Kaikilla 2 minuuttia

OTTELUJÄRJESTELMÄ: Ranskalainen (tai pooli)

VAKUUTUS:
Jokaisella kilpailijalla on oltava seurajäsenyyden ja vakuutuksen todistava Judo Free Card. Mikäli Free Card ei ole vielä tullut postissa on esitettävä seuran jäsenrekisterinpitäjältä saatava Sportti-ID tunnus sekä todiste seuran jäsenyydestä (esim. jäsenmaksukuitti).

SÄÄNNÖT:
Lasten ja nuorten kilpailujen erityissäännöt.

KILPAILUMAKSU: 10 € / kilpailija
Ensisijainen maksutapa tilisiirto 4.3.2010 mennessä tilille: Nordea 125130-102275 (käytä viitettä 3405). Kuitti on esitettävä punnituksen yhteydessä. Myös käteinen paikanpäällä käy. Maksun suorittamistavasta on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä - Mikäli seurat maksavat ilmoittautumismaksun, on seuroilla oltava nimilista ja kuitti maksetuista kilpailijoista. (Kuitit on esitettävä punnituksen/ilmoittautumisen yhteydessä.)

Ilmoittautumismaksun maksaminen on mahdollista myös kisapaikalla. (Huom !!! tasaraha)

(Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alue laskuttaa lisäksi jälkikäteen jokaisesta osallistujasta 5 euroa osallistujan seuralta. Näin katetaan alueen maksamat palkinto-, tila-, ensiapu- tms. kulut (lue lisää >>)

ILMOITTAUTUMISET:
4.3.2010 mennessä www.es-judo.net/ilmot

ILMOITETTAVA: Nimi, seura, vyöarvo, sukupuoli, syntymävuosi ja paino ("kilon/parin tarkkuudella") sekä tieto osallistumismaksun maksamisesta.

Tiedustelut: Risto Karvonen 0400-610 562, risto.karvonen@es-judo.net Hannu Laalo 050-505 8644 pj@akagi-judo.net tai Erkki Jokikokko 044-204 2704, sähköposti: erkki.jokikokko@es-judo.net

Tervetuloa Järvenpäähän Junnu-Cuppiin !!!

Tulostettavan kutsun löydät alapuolelta pdf-liitteenä

Ladattavat tiedostot: