Judotapahtumia peruuntuu ja siirtyy Suomessa ja ulkomailla

Viimeaikaisen koronavirustilanteen muutosten vuoksi judotapahtumia peruuntuu ja siirtyy nyt sekä Suomessa että ulkomailla. Seuraa tilannetta.

Judoliiton hallitus teki torstaina 12.3. omat päätöksensä ja suosituksensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Päätökset ja suositukset voit lukea tästä.

Judoliiton henkilöstö on käynyt tänään perjantaina jo lähes kaikki kevään tapahtumien järjestäjät läpi. Tapahtumien peruuntuminen tai siirtyminen on päivitetään Judoliiton tapahtumakalenteriin, johon pääset klikkaamalla tästä.

Kansainvälinen Judoliitto on ilmoittanut, että kaikki olympiakarsintaturnauksen on peruutettu huhtikuun loppuun asti. Euroopan Judoliitto on julkaissut peruuntuneiden tapahtumien listan omilla sivuillaan. Pääset listaan klikkaamalla tästä.

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Islannissa on päätetty siirtää syksyyn. Ajankohta vahvistetaan myöhemmin.

Aiemmin on tiedotettu, että judon SM-kilpailut siirtyvät syksyyn. Ajankohta vahvistetaan myöhemmin.