#judosm2014

Judon SM-kisojen tunnelmaa jaossa myös Twitterissä.

Judon SM-kisat otellaan tulevana viikonloppuna, 12.-13.4.2014  Tikkurilan urheilutalolla.

Tunnelmaan pääsee osalliseksi myös Twitterissä. Judoliiton viralliset twiittaajat jakavat tunnelmia ottelupaikalta Judoliiton omalla Twitter-tilillä @judoliitto ja tunnistella #judosm2014.
Kaikki muutkin paikallaolevat innokkaat twiittailijat voivat osallistua tunnelman ja tiedonjakamiseen tunnisteella #judosm2014.

Suositun Internetin yhteisöpalvelu Twitterin keskusteluissa  käytetään #-merkkiä, jotta keskustelu kohdistuu oikeaan paikkaan. Kun perään kirjoitetaan asiasana, tässä tapauksessa  #judosm2014, englanninkielinen nimitys on hashtag, suomeksi tunniste. Tunnisteella voidaan twitterissä hakea itseä kiinnostavaan aiheeseen tai tapahtumaan liittyviä twiittejä.