Judon perusteet koulutus Helsingissä 12.-13.2.2011

Kurssi on I-tason kurssi ja se on tarkoitettu ns. judokan ensimmäiseksi kurssiksi, jolla pyritään antamaan judokoille valtakunnallisesti vähintään samat perustiedot judon historiasta, periaatteista, erilaisista harjoittelutavoista, käytöstavoista jne.

Tervetuloa SJuL/Etelä-Suomen alueen järjestämälle Judon Perusteet kurssille !

Ilmoittautuneet löydät painamalla tästä>>

Kurssi suositellaan käytäväksi jo ennen vihreän vyön suorittamista ja kurssilainen saisi olla mielellään 12 vuotta täyttänyt. Myös ne vihreävöiset/sinivöiset, jotka eivät ole suorittaneet C-lajiosaa tai tätä kurssia ovat tervetulleita.

Tämä kurssi ja Oppiminen ja opettamisen perustaidot kurssi on oltava suoritettuna viimeistään ennen sinisen vyön graduoimista.

Aika:Lauantai 12.2.2011 klo 10:00-16:00 ja sunnuntai 13.2.2011 klo 10:00- noin 16:00

Paikka:BudoSport Sali, Mekaanikonkatu 3, Helsinki, Herttoniemi. ks kartta >>

Sisältö:

Kurssin tavoitteena on antaa perustiedot lajista ja sen historiasta, periaatteista ja niiden soveltamisesta harjoitteluun. Kurssi painottuu tatamilla käytäviin harjoituksiin joissa käydään läpi judon perusasioita.

Vetäjinä toimivat Etelä-Suomen aluekouluttajat. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 8.2.2010 mennessä (ks. Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen kurssin peruutusehdot).

Kurssille otetaan max 35 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautumislomake suljetaan kun kurssi tulee täyteen.

"Hätätapauksessa" ilmoittautumisen voi tehdä myös puhelimitse tai tekstiviestillä Niina Nikulainen puh 050-5472411.

Ilmoitautumisessa mainittava nimi, seura, yhteystiedot (sähköposti, puhelinnumero), vyöarvo ja syntymävuosi.

Varustus:judogi ja muistiinpanovälineet, judopassi, eväät, kurssin maksukuitti

Kurssimaksu:70 €uroa Maksetaan Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen tilille Sampo 800018-818917 (kuitti mukaan).

Lisätietoja antaa Niina Nikulainen p.050-547 2411 email: niina.nikulainen@es-judo.net

Tervetuloa !!!