Judoliitto sopeuttaa toimintaansa koronakatkon ajaksi

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne vaikuttaa myös Judoliiton toimintaan. Lyhyellä tähtäimellä taloudelliset vaikutukset ovat pieniä, mutta tehtävät vähentyvät. Liiton täytyy kuitenkin pitää yllä tiettyjä toimintoja, valmistautua tauon jälkeiseen aikaan sekä tukea ja neuvoa jäsenseurojaan. Lisäksi on oltava valmiutta reagoida äkillisiin muutoksiin.

Hallitus päätti henkilöstön kanssa käytyjen neuvotteluiden jälkeen reagoida tilanteeseen vähentämällä henkilöstön työaikaa noin 50 prosentilla seuraavan neljän kuukauden aikana. Tässä vaiheessa lomautuksiin ei ole tarvetta, koska työajan vähennys voidaan toteuttaa vuosilomia ja työaikasaldoja käyttämällä. Asiaa tarkastellaan tarvittaessa tauon venyessä syksyyn. Hallitus päätti myös olla vastaanottamatta kokouspalkkioitaan koronatauon ajalta.