Judoliiton toimistosihteeri vaihtuu

Judoliittoa vuodesta 2012 alkaen palvellut toimistosihteeri Tuula Falenius on päättänyt siirtyä uusien haasteiden pariin. Tuulan viimeinen työpäivä Judoliitossa on torstai 30.7.

”Haluan esittää kiitokset hyvästä yhteistyöstä jokaiselle seuraihmiselle ja judokalle sekä toivottaa menestyksekästä tulevaisuutta”, Tuula Falenius sanoo.

Judoliitto kiittää Tuulaa erinomaisesta työpanoksesta Judoliiton ja judokoiden palvelemisessa ja toivottaa hyvää jatkoa uusiin haasteisiin.

Judoliiton uutena toimistosihteerinä aloittaa pitkän työuran urheilujärjestöissä tehnyt Katja Arpalo. Katjan työsuhde alkaa 10.8. mutta Katja tulee jo sitä ennen perehtymään tuleviin työtehtäviinsä.

”Olen jo pitkään seurannut sivusta Judoliiton hienoa toimintaa ja kun kuulin, että paikka tulee auki, halusin ehdottomasti päästä tähän porukkaan töihin”, Katja Arpalo sanoo.

Katja Arpalo on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.