Judoliiton Seurajohtaja- ja Seuratoimijapäivät

Syyskuussa järjestetään jälleen Judoliiton Seurajohtaja- ja seuratoimiapäivät. Tällä kertaa paneudumme judoseuroja koskeviin ajankohtaisiin asioihin ja verkostoidumme kauniissa kylpylä-hotelli Haikon Kartanossa.

Judoliitto ja Porvoon judoseura Shirokawa järjestävät Seurajohtaja- ja Seuratoimijapäivät Porvoossa 4.-5.9.2021.

2019 Porissa järjestetty tapahtuma kokosi yhteen seuratoimijoita 16 eri judoseurasta. 2020 ei pystytty kokoontumisrajoitusten takia tapahtumaa järjestämään. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna Shirokawan dojolla ja kylpylä-hotelli Haikon Kartanossa. Ohjelmassa seuralle ajankohtaisten asioiden lisäksi myös mukavaa yhdessä oloa.

Kohderyhmä: Tapahtuma on tarkoitettu erityisesti niille judokoille, jotka haluavat kehittää oman seuransa toimintaa, judoseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, hallituksen jäsenille ja muille asiasta kiinnostuneille.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ

Uutiskategoriat