Judoliiton markkinointitukea myönnetty 29 seuralle

Judoliiton markkinointitukea  on myönnetty 29 sitä hakeneelle seuralle. Tukea seuroille jaettiin yhteensä 30.050 euroa. Tukihakemuksissa oli mainittuna laaja kirjo perinteisiä, mutta myös joitain uusia markkinointimuotoja. Seurat tulevat loppuraportissaan arvioimaan käytetyn tuen merkitystä ja oman markkinointinsa onnistumista kokonaisuutena. Tämä tieto tuodaan kaikkien jäsenseurojen käyttöön.

Samalla kerättiin arvokasta tietoa poikkeusajan vaikutuksista harjoitteluun ja seuratoimintaan. Judoliiton aktiivisuutta tiedottamisessa, sekä ohjeistuksessa kiiteltiin. Erityisesti vastaajat olivat arvostaneet erilaisia harjoitusvideoita,joita Judoliton valmentajat olivat tehneet. Videoiden tekemisessä ja jakamisessa seurat olivat myös hyvin aktiivisia. Erityinen kiitos kuuluu Judovalmentajakerhon ansiokkaille videoille.