Judoliiton kevätkokous hyväksyi uudistustoimenpiteet

Judoliiton kevätkokous pidettiin lauantaina 17.4.2021 hybridikokouksena Vantaalla. Kokous hyväksyi liiton toimintakertomuksen ja tilipäätöksen, sekä myönsi hallitukselle vastuuvapauden.

Paljon keskustelua herättäneet liiton uudistustoimenpiteet ja toiminnanjohtajan tehtävän lakkauttaminen saivat jäsenseurojen hyväksynnän. Kokouksessa oli edustettuina 38 seuraa ja ääniä oli jaossa yhteensä 3340 kpl. Puheenjohtaja kävi läpi minkä takia muutokset ovat välttämättömiä, mikäli liiton strategian halutaan toteutuvan; Suomen judo kansainväliseen mitalikantaan ja 10 000 harrastajaa jäsenseuroissa.

Kokouksessa tehtiin vain yksi äänestys; voidaanko liiton sääntöjen vastaisesti käsitellä Lahden Judoseuran esitystä vai ei. Äänestys päätyi selkeästi 2/3 ääntenenemmistöllä, ettei voida. Näin ollen jatkossakin liiton hallitus päättää sääntöjen mukaisesti kaikista liiton työsuhteista.

Pöytäkirja liitteineen julkaistaan, kun pöytäkirjantarkastajat ovat sen hyväksyneet.

Puheenjohtaja Esa Niemi