Judoliiton hallituksen päätökset ja suositukset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi judotoiminnassa

HUOMIO: Judoliiton hallituksen 6.5.2020 päivitetyt suositukset ja ohjeet löydät täältä.

Judoliiton hallitus on torstai-iltana 12.3. pitämässään kokouksessa tehnyt seuraavat päätökset ja suositukset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi judotoiminnassa.

Tapahtuma

Judoliiton päätös/suositus

Judoliiton järjestämät kilpailu- ja leirimatkat ulkomaille.

Perutaan toukokuun loppuun asti.

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut.

Pohjoismaiden mestaruuskilpailua ei ole vielä peruttu. Judoliitto ei lähetä urheilijoita PM-kisoihin.

Liiton järjestämät edustusvalmennusleirit.

Perutaan toukokuun loppuun asti.

Kansalliset judokilpailut Judoliiton tapahtumakalenterissa.

Perutaan toukokuun loppuun asti. Tapahtumille pyritään löytämään uusi ajankohta syksyn kalenterista.

Seurojen järjestämät leirit.

Suositellaan peruttavaksi toukokuun loppuun asti. Tapahtumille pyritään löytämään uusi ajankohta syksyn kalenterista.

Valmentaja- ja ohjaajakoulutustapahtumat.

Seurojen harjoitukset seurojen omilla saleilla.

Suositellaan peruutettavaksi toukokuun loppuun asti.

Huippu-urheilijoiden, akatemiaurheilijoiden ja huipulle tähtäävien urheilijoiden harjoitukset.

Voidaan järjestää rajatuille pienryhmille noudattaen erityistä huolellisuutta hygieniassa. Sairaana tai toipilaana osallistuminen ehdottomasti kielletty.

Liiton kevätkokous.

Järjestetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti. Kokouksen seuraaminen mahdollistetaan verkon kautta. Noudatetaan erityistä huolellisuutta hygieniassa. Sairaana tai toipilaana osallistuminen paikan päällä ehdottomasti kielletty.

Liiton hallituksen kokoukset.

Järjestetään aiemmin ilmoitetun mukaisesti. Noudatetaan erityistä huolellisuutta hygieniassa. Sairaana tai toipilaana osallistuminen ehdottomasti kielletty. Suositellaan etäosallistumista.

Judoliiton henkilöstö.

Siirtyy työskentelemään pääosin etänä. Toimistolla käydään tekemässä vain välttämättömät työtehtävät, joita ei voi etänä hoitaa. Valmentajat ovat mukana valmennustapahtumissa niiltä osin kuin niitä järjestetään. Työntekijöitä kehotetaan pitämään ylityösaldojaan vapaina.

Kaikkien suositusten osalta tilanne saattaa muuttua, joten seuraa sekä Judoliiton viestintää että viranomaisviestintää.

Kevään kotimaisten tapahtumien osalta Judoliiton henkilöstön edustajat ovat lähipäivinä yhteydessä järjestäjiin.

SM-kilpailut on päätetty siirtää. Uudesta ajankohdasta päätetään myöhemmin.