Judoliiton hallituksen kokous 1.11.2015

Yhteenveto Judoliiton hallituksen kokouksesta 1.11.2015

Kokouksessa esittäytymässä kävi Judon Tuki ry:n tuleva puheenjohtaja Arttu Laitinen, jonka kanssa keskusteltiin mahdollisista yhteistyökuvioista lähitulevaisuudessa.

Hallitus myönsi kokouksessa yhteensä seitsemän ansiomerkkiä seurojen hakemusten perusteella.

Kokouksessa hyväksyttiin myös kaksi uutta Judoliiton jäsenseuraa; Lempäälän Kisa ja Ninjudo Orimattilasta.

Merkittävimpiä asioita esityslistalla olivat uudet kilpailumääräykset ja graduointisäännöt. Lisäksi keskusteltiin kamppailulajien yhteisestä yhdenvertaisuussuunnitelmasta, joka on uutena edellytyksenä Opetus- ja kulttuuriministeriön avustuksiin. Merkittävänä asiana esityslistalla oli myös tulevaan vuosikokouksen liittyvät asiat kuten budjetti ja toimintasuunnitelma 2016.

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran vuosikokouksen yhteydessä Kouvolassa 28.11.2015.