Judo Free Card -jäsenkorttien postitukset alkavat

Kaikille niille Suomen Judoliiton jäsenseurojen jäsenille, joilla on seuran jäsenyys voimassa Sporttirekisterissä lokakuun ensimmäisenä päivänä lähetetään Judo Free Card -jäsenkortti.

Jäsenkortit tulevat postitse viikolla 41. Tämän jälkeen kilpailuihin osallistuvien tulee esittää Judo Free Card kilpailupaikalla.

Jäsenkortissa on henkilön Sportti ID, jota tarvitaan kaikkiin Judoliiton alaisiin tapahtumiin ilmoittautuessa sekä mahdollisessa tapaturmatilanteessa asioitaessa Pohjolan kanssa.

Jäsenkorttipostituksia tehdään lokakuussa noin kerran viikossa ja sen jälkeen vuoden loppuun kerran kuussa. Jäseneksi lokakuussa tai myöhemmin liittyneet saavat siis korttinsa seuraavien postitusten yhteydessä.