Judo Finnish Open käydään yksipäiväisenä lauantaina 3.11.

Perinteinen Judo Finnish Open-kilpailu järjestetään Vantaalla Trio Sport Centerissä lauantaina 3.11. alkaen klo 10. "Koska kilpailijamääräksi tulee jäämään alle 100, saadaan tapahtuma vietyä läpi yhden päivän aikana", toteaa kilpailun johtaja Esa Niemi.

"Viime vuonna Finnish Open oli osa Olympiakamppailu-tapahtumaa, jossa olivat vahvasti mukana Suomen Olympiakomitea ja YLE. Jo viime vuonna oli näkyvissä Euroopassa ns. Open-tapahtumien kilpailijamäärien lasku ja vastavuoroisesti Euroopan Judo Unionin kalenterikisojen, European Cupien, kilpailijamäärien nousu. Syyskuussa 2012 Tampereella järjestettiin Suomen ensimmäinen European Cup, jonka arveltiin syövän Finnish Openin kiinnostusta. Näin ollen Finnish Openiin päätettiin ottaa mukaan judon kata-kilpailu, joka on kansainvälisesti nouseva trendi niin maailmalla kuin Euroopassa", jatkaa Niemi.

 

Sisäänpääsy ilmainen

"Koska tapahtuma muuttui yksipäiväiseksi eikä ulkomaisia kilpailijoita saatu mukaan aikaisempien vuosien tapaan, päätettiin tapahtuman sisäänpääsy muuttaa maksuttomaksi. Raskaan olympiakarsintavuoden ja olympialaisten jälkeen tapahtuu maailmalle reissaavien kilpailijoiden kohdalla yleensä notkahdus ja se näkyy nyt selkeästi myös täällä. Tästä huolimatta luvassa on hyviä otteluita niin judon kilpailutapahtumassa kuin kata-osiossa", toteaa Niemi lopuksi.

 

Judo Finnish Open lauantaina 3.11. alkaen klo 10 ja Judo Kata Open alkaen noin klo 13. Paikka: Trio Sport Center, Läntinen Valkoisenlähteentie 52, Vantaa.

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa