Jaakko Allille pronssia judon European Cupissa Tampereella

Judon European Cupin toinen kisapäivä kasvatti Suomen mitalitiliä vielä yhdellä, kun Jaakko Alli otti pronssia alle 90 kiloisten sarjassa. Alli voitti venäjän Aleksander Crachevin wazarin arvoisella heitolla. Ottelu kesti täydet viisi minuuttia, ja Alli oli aktiivisempi ja vahvempi kamppailua koko ajan. Suomen mitalisaalis oli kaikkiaan kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Venäjän judokat jatkoivat vahvoja esityksiä Tampereen European Cupin toisenakin  päivänä. Viron miehet ottelivat myös hienosti, ja Jevgeni Salejev (-81kg) ja Juhan Mettis (+100 kg) nousivat myös vahvojen otteluiden jälkeen sarjansa voitajiksi. Juhan Mettiksen viime vuoden hopea Tampereelta kirkastui nyt siis kullaksi.

Tiukin ottelu käytiin pronssiottelussa Walter Azoulan ja Georgy Makarovin välillä alle 81 kiloisten sarjassa. Ranskalainen ei löytänyt oikein lääkettä Makarovin vahvaan otteeseen, ja lopulta ottelun ratkaisi Makarovin vastaheitto Azoulan Uchimataan.

Alle 90 kiloisten sarjassa nähtiin upea käsiheitto, jolla Alakomaiden Remco Van den  Brink otti kullan kisojen viimeisessä ottelussa.

Ville Ponkilainen, Aatu Laamanen ja Saana Pöyhönen saivat saaliikseen näissä kotikisoissa kokemusta.

Tampereen Eurooppa Cupin tulokset kokonaisuudessaan tämän linkin takana:

http://www.ippon.org/ecup_sen_fin2013.php

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa