Jaakko Allin heittotekniikka oli kohdallaan Eurooppa Cupissa Tampereella. Kuva: Aliisa Piirla.

Jaakko Allille kultaa Tampereen Eurooppa Cupista

Judon European cupin toinen päivä toi jälleen suomalaismenestystä, kun Jaakko Alli voitti kultaa miesten –90 kilon sarjassa. Alli voitti molemmat karsintaottelunsa näyttävällä uranage –uhrautumisheitolla. Karsinnoissa ensin tatamiin tömähti Ranskan Maxime Aminot ja sen jälkeen Viron Taavi Bekker.

Finaalissa Alli sai vastaansa  Viron Aleksander Marmeljukin. Suomalaisen tekniikka oli kohdallaan, ja uranageheitto osoittautui jälleen tehokkaaksi.

Juho Puumalainen otteli pronssille miesten alle 100 kg sarjassa, pronssiottelussa toiseksi jäi veli Martti Puumalainen.Suomi sai kisoista yhteensä 7 mitalia.

Viron Juhan Mettis oli ylivoimainen miesten +100 kg sarjassa Mettis otti voiton ipponilla jokaisessa ottelussaan, ja uusi näin viime vuoden kultamitalinsa.

Tampereen Eurooppa Cupin tulokset ja kuvagalleria saatavilla Euroopan Judoliiton sivuilta klikkaamalla tästä.

Urheilijoiden onnittelut ja kannustushuudot Judoliiton Facebookissa klikkaamalla tästä ja Twitteristä klikkaamalla tästä.