Hallituksen päätöksiä 18.8.

Sääntömuutos eteni, koulutuspäällikkö opintovapaalle.

Judoliiton halllitus kokoontui 18.8. 2012 Lahdessa.

Hallitus käsitteli sääntömuutostyöryhmän esityksen uusiksi säännöiksi ja lähetti sen muutamin muutoksin tarkistettavaksi Patentti- ja rekisterihallitukseen. Ehdotus uusiksi säännöiksi julkistetaan PRH:n lausunnon ja hallituksen hyväksynnän jälkeen. Uudet säännöt käsitellään ja vahvistetaan syysliittokokouksessa 24.11.

Esa Niemi valtuutettiin jatkovalmistelemaan Judoliiton kurinpitosäännöksiä.

Päävalmentaja Mukkulan työsuhde päättyi elokuun lopussa. Markus Pekkola nimettiin VT-päävalmentajaksi, kunnes uusi päävalmentaja on saatu töihin.

Koulutus- ja nuorisopäällikkö Marita Kokkonen on hakenut opintovapaana ajalle 1.10.2012 - 31.5.2014.  Hallitus päätti myöntää opintovapaan hakemuksen mukaisesti. Koulutus- ja nuorisopäällikön sijaisuus päätettiin laittaa avoimeen hakuun.