Hallituksen kokoustiedote 4/2013

Hallituksen kokoustiedote 4/2013

Judoliiton hallitus piti kokouksensa 5.4.2013 Helsingissä.

Hallitus päätti, että Judoliitto hakee uuden urheilun keskusjärjestön Valo ry:n (Valtakunnan liikunta- ja urheilu organisaatio ry:n) jäsenyyttä. Toiminnanjohtaja toimittaa hakuasiakirjat Valoon viipymättä.

Hallitus hyväksyi toimintaohjeen alueiden talouksien irrottamiseksi liiton kirjanpidosta. Alueiden tilit lakkautetaan toukokuun loppuun mennessä. Alueista suurimmalle eli Etelä-Suomen alueelle annetaan siirtymäaikaa vuoden loppuun asti. Toimintaohje asiasta toimitetaan alueille.

Hallitus kuuli tilannekatsausraportit maajoukkueiden varustesopimusasiasta, päävalmentajan valinnan tilanteesta, taloustilanteesta tammi-maaliskuun osalta ja tilintarkastajien tilintarkastusraportin. Lisäksi hallitus myönsi ansiomerkkejä.