Hallituksen kokoustiedote 1/2013

Judoliiton hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 13.1.2013 Helsingissä. Järjestäytymiskokouksen tärkeimmät asiat olivat tehtävien jako ja kilpailumääräysten hyväksyminen.

Hallituksen järjestäytymiseen (tehtävien jako) ja muihin valiokuntien jäsenten nimeämiseen voit tutustua hallituksen ja valiokuntien sivulla klikkaamalla tästä ja tästä.

Hallituksen hyväksymiin kilpailumääräyksiin voit tutusta klikkaamalla tästä tai tästä.

Hallitus käsitteli syyskokouksessa hyväksytyn strategian jalkauttamista. Ensimmäisenä toimenpiteenä päätettiin selvittää paikallisia ja alueellisia seurojen yhteisharjoituksia. Strategian mukaisiin jatkotoimenpiteisiin paneudutaan perusteellisemmin hallituksen seuraavissa kokouksissa.

Hallitus kuuli kokouksessa toiminnanjohtajan talouskatsauksen tilanteesta 31.12.2012. Katsauksen perusteella vuoden 2012 tilinpäätöksen lopputulos tulee olemaan hyvin lähellä budjetoitua.

Hallitus kävi läpi päävalmentajan rekrytoinnin tilannetta. Hallitus totesi, että neuvotteluja hyvien ehdokkaiden kanssa on käyty, mutta toistaiseksi ei olla päästy sopimukseen päävalmentajan palkkaamisesta. Työtä päävalmentajan palkkaamiseksi jatketaan.

Hallitus päätti viedä aluetoiminnan uudistamista eteenpäin ripeällä aikataululla. Uudistuksilla tähdätään aluetoimintaa rasittavan hallinnon keventämiseen. Aluetoiminnan uudistuksista informoidaan alueiden toimihenkilöitä talven aikana.

Hallitus päätti alkuvuoden kokousaikataulut seuraavasti:

Hallituksen kokous 10.2.

Hallituksen tilinpäätöskokous 3.3.

Hallituksen kokous 5.4.

Kevätliittokokous 5.4.

Hallituksen strategian seurantakokous 5.5.

Hallituksen kesäkokous 7.-8.6.