Kuvassa vasemmalta: Maija Vattulainen, Esa Niemi, Henry Lipponen, Miikka Neuvonen, Annikka Mutanen, Petteri Pohja, Sanna Pyykönen, Maija Mustonen, Kimmo Kallama ja Harri Hagman. Kuva: Pekka Lehdes.

Hagman, Lipponen ja Mutanen jatkavat varapuheenjohtajina

Judoliiton hallitus piti järjestäytymiskokouksensa sunnuntaina 18.1. Helsingin Pasilassa. Kokouksessa valittiin jatkamaan liiton varapuheenjohtajina Harri Hagman, Henry Lipponen, ja Annikka Mutanen.

Varapuheenjohtaja Annikka Mutasen vastuualueena on huippuvalmennus eli valmennusvaliokunnan puheenjohtajan tehtävät.

Varapuheenjohtaja Henry Lipponen vastaa harrastejudovaliokunnasta eli koulutuksen ja seuratoiminnan kokonaisuudesta.

Varapuheenjohtaja Harri Hagmanin vastuualueena on hallintovaliokunta, joka vastaa taloudesta ja esim. henkilöstöasioista.

Kokouksen muista päätöksistä tiedotetaan myöhemmin alkavalla viikolla.