Etelä-Suomen alueen alueparlamentti 18.9.2011

Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen ylin päättävä elin kokoontui alueparlamenttiinsa Nummelaan.

Alueen parlamentti pidettiin Nummelan Judo ry.n dojolla sunnuntaina 18.9.2011.

Koolle oli saapunut edustajat yhdeksästä alueen seurasta.

Aluepäällikkö Jari Hirvi kertoi, mitä koulutuksia ja tapahtumia alueella oli järjestetty keväällä 2011 ja mitä tapahtumia syksyllä 2011 tullaan järjestämään. Hän kertoi myös, että aluekouluttajista ja tuomareista on pulaa alueella.  TehoTiimin toimintaan tullaan myös panostamaan enemmän jatkossa.

Keskustelua käytiin Judoliiton hallituksen (11.6.2011) tekemästä päätöksestä aluejohtajan toimen perustamisesta. Aluejohtoryhmä pyytää Judoliitosta tarkennusta tästä päätöksestä ja sen vaikutuksista alueen toimintaan ja päätöksen tekoon.

Aluejohtoryhmän toimintasuunnitelmaesitys hyväksyttiin pienin muutoksin ja tarkennuksin. Budjetti hyväksyttiin esitettynä.

Hyväksytty toimintasuunnitelma ja budjetti 2012 löytyy painamalla tästä >>

Aluejohtoryhmä 2012 on seuraava:
aluepäällikkö, Jari Hirvi Nummelan Judo ry
jäsen, Risto Karvonen, Tikkurilan Judokat ry
jäsen, Esa Korkia-aho, Meido-Kan ry
jäsen, Jarmo Bäckström, Shirokawa ry
jäsen, Katri Maijala, Hontai Judo ry
jäsen, Taavi Forssell, Nurmijärven Pingviinit ry
jäsen, Arto Määttä, Judo-Kan ry

rahastonhoitaja Risto Karvonen, Tikkurilan Judokat ry

kaikille yllämainituille voi lähettää postia osoitteella etunimi.sukunimi@es-judo.net

Työryhmien vetäjiksi valittiin seuraavat:
    * Koulutuskoordinaattorit, Katri Maijala ja Taavi Forssel
    * Alueleirikoordinaattori, Risto Karvonen
    * Junnu Cup -koordinaattori, Jarmo Bäckström
    * TehoTiimi -koordinaattorit, Esa Korkia-aho ja Sandy Nyman
    * TehoTiimi -matkojen järjestäjät, Arto Määttä ja Erkki Jokikokko
    * Aluetuomari, Jari Hirvi
    * Tuomarikouluttaja, Jari Hirvi
    * Aluekouluttajat, Katri Maijala ja Taavi Forssell

Dan-kollegiolle esitettävät:
    * Aluegraduoijat:Hannu Ruuth, Arttu Laitinen, Staffan Lindgren ja Heikki Lähteenkorva
    * Katakouluttajat: Pasi Oinas ja Mika Salsoila sekä Jan Eklund ja Maarit Kallio
    * Graduoijakouluttajat: Arttu Laitinen ja Seppo Kontio

Tiedottajat: Risto Karvonen, Jari Hirvi, Jarmo Bäckström, Esa Korkia-aho, Katri Maijala, Taavi Forssell ja Erkki Jokikokko.

Kaikkien yhteystiedot päivitetään alueen sivuille kohtaan "toimihenkilöt" vuoden 2011-2012 vaihteessa.

Alueen hyväksytyn budjetin tulojen loppusumma oli 35 200,00 € ja menojen loppusumma 35 200 €.

Tulot35 200 €
Menot35 200 €