Esa Niemi Judoliiton puheenjohtajaksi – Judoliitolle merkittävä sponsorisopimus

Suomen Judoliiton lauantaina Helsingissä pidetty syyskokous valitsi liiton puheenjohtajaksi kaudelle 2013-2015 odotetusti espoolaisen Esa Niemen ilman vastaehdokkaita. Esa Niemi on aiemmin toiminut Judoliiton suurimman jäsenseuran Tikkurilan Judokoiden puheenjohtajana 12 vuotta ja viimeiset kolme vuotta Judoliiton varapuheenjohtajana. Päivätyökseen Niemi toimii yritysjohtajana ja omistajana Niemi Palvelut Oy:ssä.

Judoliiton syyskokous hyväksyi liitolle strategian kaudelle 2013-2020. Strategiassa liiton visioksi on asetettu rohkeasti olympiakulta. Tavoitteen asettelullaan Judoliitto haluaa korostaa kaikessa tekemisessään pyrkimystä ja sitoutumista korkeimpaan mahdolliseen suoritustasoon.

Syyskokouksessa julkistettiin myös Judoliiton historian suurin yhteistyösopimus Green Hill judotarvikevalmistajan ja sen suomalaisen edustajan Budosport Visions Oy:n kanssa. Sopimus kattaa seuraavan olympiadin vuodet 2013-2016. Sopimuksen sisältö on Judoliiton edustusurheilijoiden varustaminen sekä merkittävät rahabonukset sopimuskauden EM-, MM- ja olympiamitaleista.

Judoliiton hallitukseen valittiin jatkavina hallituksen jäseninä Juhani Tanayama ja Henry Lipponen sekä uusina jäseninä Harri Hagman ja Maija Mustonen.

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa