ES alueen alueparlamentti 23.10.2010

Suomen Judoliiton Etelä-Suomen alueen ylin päättävä elin kokoontui alueparlamenttiinsa Järvenpäähän.

Alueen parlamentti pidettiin Järvenpäässä alueleirin yhteydessä lauantaina 23.10.2010.

Koolle oli saapunut edustajat reilusta kymmenestä alueen seurasta. Miellyttävää oli myös se, että liiton toiminnanjohtaja Pekka Lehdes, liiton päävalmentaja Mika Mukkula ja liiton nuorisovalmentaja Markus Pekkola olivat paikalla.

Parlamentti käytiin perinteisin "menoin" ja kuulimme myös liiton edustajien mielipiteitä ja näkemyksiä aluetoiminnastamme ja sen kehittämisestä. Aluejohtoryhmän toimintasuunnitelmaesitys hyväksyttiin pienin muutoksin ja tarkennuksin. Budjetti hyväksyttiin esitettynä.

Hyväksytty toimintasuunnitelma ja budjetti 2011 löytyy painamalla tästä >>

Aluejohtoryhmä 2011 on seuraava:
aluepäällikkö, Jari Hirvi Nummelan Judo ry
jäsen, Niina Nikulainen, Kirkkonummen Judoseura ry
jäsen, Risto Karvonen, Järvenpään Akagi ry
jäsen, Esa Korkia-aho, Meido-Kan ry
jäsen, Jarmo Bäckström, Shirokawa ry

rahastonhoitaja Risto Karvonen, Järvenpään Akagi ry

kaikille yllämainituille voi lähettää postia osoitteella etunimi.sukunimi@es-judo.net

Työryhmien vetäjiksi valittiin seuraavat:
    * Koulutuskoordinaattori, Niina Nikulainen
    * Alueleirikoordinaattori, Risto Karvonen
    * Junnu Cup -koordinaattori, Jarmo Bäckström
    * TehoTiimi -koordinaattori, Esa Korkia-aho
    * TehoTiimi -matkojen järjestäjä, Erkki Jokikokko
    * Aluetuomari, Jari Hirvi
    * Tuomarikouluttaja, Jari Hirvi
    * Aluekouluttajat (Suomen Judoliiton auktorisoimat koulutuksen käyneet
       kouluttajat), joiden päätehtävä on toimia kouluttajina Judon perusteet - sekä
       Oppimisen ja opettamisen perustaidot -kursseilla:
        o Jukka-Pekka Bäckström
        o Taavi Forssel
        o Jukka Laalo
        o Timo Lehtonen
        o Katri Maijala
        o Niina Nikulainen
        o Frans Tuominen

Dan-kollegiolle esitettävät:
    * Aluegraduoijat:Hannu Ruuth, Arttu Laitinen, Staffan Lindgren ja Heikki Lähteenkorva
    * Katakouluttajat: Pasi Oinas ja Mika Salsoila sekä Jan Eklund ja Maarit Kallio
    * Graduoijakouluttajat: Arttu Laitinen ja Seppo Kontio

Tiedottajat: Jarmo Bäckström, Jari Hirvi,  Risto Karvonen, Niina Nikulainen,  Erkki Jokikokko, Esa Korkia-aho, Marko Laaksonen

Kaikkien yhteystiedot päivitetään alueen sivuille kohtaan "toimihenkilöt" vuoden 2010-2011 vaihteessa.

Alueen hyväksytyn budjetin tulojen loppusumma oli 32 670,00 € ja menojen loppusumma 32 525,00 € joten budjetti on 145,00 € ylijäämäinen.

Tulot32 670 €
Menot32 525 €