Emilia Kanervalle pronssia Nuorten Olympiafestivaaleilla

Hallitseva alle 18-vuotiaiden Euroopanmestari Emilia Kanerva taisteli tiensä pronssikorokkeelle alle 57-kilon painoluokassa.

Pronssiottelussa Kanerva voitti israelilaisen Gili Segre Sharirin waza-arin arvoisella heitolla ja yokon arvoisella sidonnalla. Kanervan semifinaalista pronssiotteluun pudotti georgialaisyleisön edessä vahvoja otteita esittänyt Eteri Liparteliani. Liparteliani voitti painoluokan kultamitalin. Toiseksi sijoittui Puolan Anna Dobrowska.

- Pronssiottelusta jäi hyvät fiilikset, vaikka lähdin siihen huonoilla fiiliksillä semifinaalitappion takia. Finaaliin pääsy oli niin pienestä kiinni. Minulla oli monta tosi lähellä -pistetilannetta ja vastustajalla oli enemmän varoituksia. Tänään ei vaan oma judo kulkenut hyvin. En oikein saanut omia tekniikoita ja tuntui ettei oikein mikään onnistunut. Mutta hyvä kuitenkin huomata että huonoinakin päivinä pystyy ottamaan mitalin, Kanerva kertoi.

Eetu Heinonen (-66kg), Luukas Saha (-60kg) ja Artur Tvauri (-73kg) jäivät ilman otteluvoittoja. Seuraavaksi Kanervalla ja Sahalla ovat edessä alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut Bosnia-Herzegovinassa.

Olympiafestivaalien tarkemmat tulokset löytyvät osoitteesta ippon.org.

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa