Ehdollepanotoimikunta etsii hallitusehdokkaita

Judoliiton kevätliittokokouksen asettama ehdollepanotoiminta etsii ehdokkaita valittavaksi liiton hallitukseen syyskokouksessa.

Ehdollepanotoimikunta pyytää seuroja ilmoittamaan mahdollisista ehdokkaistaan toimikunnalle.

Ehdollepanotoimikunnan puheenjohtajana toimii liiton entinen puheenjohtaja Erkki Kokkonen ja jäsenenä toinen liiton entinen puheenjohtaja kunniapuheenjohtaja Timo Harju.

Ehdollepanotoimikunta laatii ehdokkaista esityksen syyskokoukselle. Esitys saatetaan seurojen tietoon vähintään kuukausi ennen syyskokousta.

Lähetä postia Erkki Kokkoselle klikkaamalla tästä.

Lähetä postia Timo Harjulle klikkaamalla tästä.

Lue kevätliittokokouksen hyväksymä ehdollepanotoimikunnan toimeksianto alla olevasta pdf-liitetiedostosta.

Esitykset ehdollepanotoimikunnalle pyydetään toimittamaan syyskuun loppuun mennessä.

Ladattavat tiedostot: