BSC 2019 kilpailu infoa

Orimattilan Judoseura järjestää judon Baltic Sea Championships 2019 9.3.2019. Kilpailu järjestetään uudessa Orimattila Areenassa, mikä sijaitsee vastapäätä vanhaa urheiluhallia. Uusi halli tuo vähän uusia haasteita järjestäjälle, koska halli valmistuu kokonaisuudessaan vasta kahden vuoden päästä. Nyt on valmistunut urheiluhalli osuus ja pian aletaan rakentamaan uimahalli osuutta. Areena loistaa uuttuuttaan ja tästä syystä urheilijoita ja valmentajia, sekä muita ”puhtaalla alueella” kisapassilla liikkuvia myyjiä yms. on hyvä muistuttaa, että halli on ns. ”kengätön halli, joten sisäkengät/sandaalit on hyvä tuoda mukanaan, muuten liikkuminen on sukkasillaan.

Halliin ei pääse ketään sisälle ilman kisapassia/pääsymaksua, joten seurojen on hyvä varmistaa kisapassi myös valmentajilleen. Samoin viikonlopun majoitukset ja ruokailut on hyvä tilata etukäteen, koska tilausaika loppuu jo tulevan viikonlopun jälkeen ja majoitukset alkavat olla pikku hiljaa täynnä.

Ilmoittautuminen kisapaikalla ja areenan ovet aukeaa perjantaina 8.3.2019 klo. 15:00 ja punnitus aloitetaan klo. 16:00

Kaikki tiedot ja lomakkeet löydät kisasivuilta https://orimattilanjudoseura.sporttisaitti.com/tapahtumat/baltic-sea-championships-2019/

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa