Baltic Sea Open ensimmäistä kertaa Orimattilassa

Ensimmäistä kertaa järjestetty Baltic Sea Open keräsi Orimattilaan yli 200 ottelijaa B-nuorissa, A-nuorissa sekä aikuisissa. Suomalaisten otteet olivat hienoja useassa painoluokassa. Myös yleisöä oli mukavasti lehtereillä koko päivän.

Orimattilan Judoseura järjesti hyvät puitteet uudelle kansainväliselle kisakonseptille. Mukaan saapui ottelijoita Virosta, Latviasta, Liettuasta, Venäjältä sekä muutamia ottelijoita niin Ruotsista, Tanskasta kuin Saksastakin. Etenkin B-nuorissa eri painoluokkiin riitti hyvin vastustajia. Kisojen menestyksekkäin seura oli Liettuan Zalgirietis ja suomalaisista helsinkiläinen Meido-Kan kahdella kullalla ja neljällä pronssilla.

Suomalaisyleisö sai nähtäväkseen useita hienoja suorituksia, joista ilahduttavan moni oli suomalaisten tekemiä. Klaus Verlin Hontai Judosta vastasi yhdestä ilmavimmista ipponeista ja Jushinkanin Eemeli Kangasmäki esitti näyttävää mattojudoa useamman kerran. Myös Kirkkonummen Judoseuran Emilia Kanervan eteneminen A-nuorten alle 63-kiloisissa oli vakuuttavaa; saldona neljä ippon-voittoa.

Kattavan tuloslistan löydät täältä

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa