Alle 20-vuotiaiden EJU turnaus oteltu Berliinissä.

Vadoud Balatkhanov sijoittui parhaana suomalaisena viidenneksi.

Alle 20-vuotiaiden huippuryhmä jatkoi syksyn karsintaturnauksia Berliinissä joka oli samalla viimeinen turnaus ennen ikäluokan EM-kilpailuja.

Suomen joukkueen ainoa onnistuja oli Vadoud Balatkhanov painoluokassa alle 60 kiloa sijoittuen neljällä otteluvoitolla viidenneksi.

Avauksessa Vadu kukisti helposti Tsekin Tomas Vanicekin sidonnalla 10-0. Toiselle kierrokselle Vadu sai vastaansa Saksan Andersen Immerschieldin, jonka Vadu heitti kravatilla 10-0.

Puolivälierässä Ranskan Florent Urani pystyi pitkillä raajoillaan torjumaan Vadun syöksyt jalkoihin ja sai vastaheitolla voittoon tarvittavat pisteet 5-0. Urani eteni finaaliin ja vei lopulta sarjavoiton.

Keräilyissä Vadu jatkoi voitokkaita otteitaan. Ensin kaatui jatkoajalla Espanjan Borja Fernandez sidonnalla 10-0 ja seuraavaksi Kreikan Dimokritos Manousaridis värikkään ja tasaisen ottelun jälkeen Vadun vastaheitolla saamilla pisteillä ja tilannetta seuranneessa mattotilanteessa sidonnalla 10-0.

Pronssiottelussa vastassa oli Saksan väkivahva Robert Kopiske. Kopiske pyrki ottelussa vain vastaheittoihin ja estämään Vadun syöksyt jalkoihin. Saksalainen onnistuikin puolustavassa taktiikassaan ja sai Vadulle ajettua voittoon vaadittavan varoituksen ottelun lopussa ja otti kyseenalaisen voiton 3-0.

Muut suomalaiset eivät yltäneet otteluvoittoihin.

Kilpailun tulokset osoitteessa:

http://www.german-judo.de/de/2008/idem_u20/ergebnis.php?l=de&s=m

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa