Alle 18-vuotiaille paljon onnistumisia Romanian European Cupin toisena kilpailupäivänä

Sunnuntain parhaasta tuloksesta vastasi Oskari Mäkinen alle 81-kiloisten pronssillaan. Mitalin lisäksi hyviä sijoituksia ja erinomaisia otteluita tuli laajalla rintamalla.

70-kilon painoluokassa otellut Noora Nykänen aloitti vahvasti kukistamalla Valkovenäjän Dziyana Zhukavetsin varoituksin ja Saksan Heinz Lianen 10-0. Saksalaista vastaan Nykänen loukkasi polvensa ja joutui vahvasti teipattuna semifinaaliin Italian Anna Fortuniota vastaan, jossa koki tappion. Samoin kävi pronssiottelussa kroatialaisvastustajaa vastaan ja Nykänen sijoittui viidenneksi.

Mäkisen tapaan alle 81-kiloisissa otellut Markus Lambacka otti myös ensimmäisessä ottelussaan voiton mutta joutui taipumaan toisessa sarjan voittaneelle Unkarin Roland Gozille. Lambacka loukkasi ottelussa olkapäänsä ja joutui jättämään ottelut. Alustavien arvioiden mukaan kyseessä on kuitenkin lihasvamma josta toipumisaika ei ole pitkä.

Kilpailuviikonlopun aikana koko joukkueen esitys ja tekeminen oli vahvasti positiivinen. Joukkue jää Romaniaan vielä keskiviikkoon asti harjoitusleirille. Mitalitilastossa Suomi oli kilpailuissa kuudes. Tulokset ja kaaviot löytyvät osoitteesta ippon.org.

 

 

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa