Kisajärjestäjille

Kilpailumääräysten mukaisesti tuomarit kilpailuihin hankkii kilpailun järjestäjä. Kilpailun järjestäjän toimintaa tuomarien hankkimisessa valvoo ja ohjaa tuomarikoordinaattori.

Kilpailumääräysten mukaisesti tuomarit kilpailuihin hankkii kilpailun järjestäjä. Kilpailun järjestäjän toimintaa tuomarien hankkimisessa valvoo ja ohjaa tuomarikoordinaattori.

Kilpailujärjestäjät voivat hakea tunnukset viralliseen tuomarirekisteriin (http://rm.sammallahti.fi/), josta he voivat nähdä kaikkien tuomareiden yhteystiedot. Tunnukset rekisteriin voi pyytää Juhani Sammallahdelta (juhani.sammallahti@gmail.com). Mainitse viestissässi, että haluat rekisteriin nimenomaan kisajärjestäjän oikeudet.

Kilpailujen järjestäjät voivat olla yhteydessä keneen tahansa tuomarikoordinaattoreista kun tuomareiden hankinta on ajankohtaista omaan kilpailuun. Tuomareiden hankinta olisi hyvä aloittaa 1-2 kuukautta ennen kilpailun ajankohtaa.

Tuomarikoordinaattorit vuonna 2017 tavoitat seuraavasti:

Jani Suokanerva, jani.suokanerva@ulapland.fi, 040-5262042
Samuli Kipronen, samuli.kipronen@gmail.com, 044-5380802
Jouni Kähärä, jouni.kahara@pp2.inet.fi, 0400-610770
Timo Lehtonen, timo.lehtonen@are.fi, 050-3461127
Jouni Pohjola, jouni.pohjola.jigotai@gmail.com, 044-2557777
Veli-Matti Karinkanta, gevematti@gmail.com, 040-1508113

Tuomarikoordinaattorit valitsee vuosittain tuomarikomissio.

Tuomarikoordinaattoreilta vaaditaan aktiivisuutta tuomaritoiminnassa ja sitä kautta saavutettua tuomarien tuntemusta. Lisäksi tuomarikoordinaattorin on osattava käyttää tuomarirekisteriä.

Tuomarikoordinaattorin vastuulla on nimetä kilpailun vastaava tuomari ja jakaa tuomariryhmät. Tuomarikoordinaattori huolehtii kilpailumerkintöjen tekemisestä tuomarirekisteriin. Tarvittaessa tuomarikoordinaattori voi auttaa kilpailun järjestäjää tuomareiden hankinnassa.

Tutustu uusimpiin kilpailumääräyksiin sääntöjen sivulla täällä.

Tuomareiden matkalaskupohja löytyy täältä.