Aikuisten ja Alle 21-vuotiaiden valmennusleiri 18.-20.10. Pajulahti

Syksyn ensimmäinen valmennusleiri järjestetään 18.- 20. lokakuuta Pajulahden urheiluopistolla. Leiri alkaa perjantaina 18. lokakuuta, ja päättyy sunnuntaina 20. lokakuuta lounaaseen. Leirin aikataulu päivitetään tälle sivulle myöhemmin.

Leirin hinta

Leirin vuorokausihinta on (su-pe) 61€ ja 64€ (pe-su) (sis. aamiainen, lounas, päivällinen ja majoitus). Päivämaksu ilman majoitusta ja aterioita on 18€. Ateriat maksavat erikseen ostettuina seuraavasti: lounas 9,70€, päivällinen 9,70€ . Vuorokausihintaan sisältyy majoitus, harjoittelu ja ruokailut. Erityisjärjestelyistä majoitusten tai ruokailuiden (allergiat, erityisruokavaliot) suhteen ota yhteys suoraan Pajulahden keittiöön (puh. 03 8855 371). Pajulahden urheiluopiston kotisivut löytyvät osoitteesta: www.pajulahti.com. Sieltä löytyy mm. kulkuyhteydet opistolle.

 

Ilmoittautumiset ( tulo- ja lähtöaika, ruokailu tai leiriltä poisjäämiset )

Leirille ilmoittaudutaan perjantaihin 11.10. mennessä !

Ilmoittautumiset nettilomakkeen kautta ! Lomake löytyy Kalenteritapahtuman kautta.

Leirillä on tarkoitus olla alusta loppuun saakka. Ilmoita kuitenkin, jos et jostain syystä pysty olemaan leirillä alusta loppuun. Ilmoita myös mikäli et tule leirille, loukkaannut tai sairastut viime hetkellä.

NÄHDÄÄN PAJIKSESSA !

 

 

Uutiskategoria

Jaa Facebookissa