Alle 21-vuotiaat

Alle 21-vuotiaiden valmennusryhmän vastuuvalmentajina toimivat Markus Pekkola ja Antti Renko.

Maajoukkueurheilijoiden ryhmä muodostuu niistä urheilijoista, jotka ovat potentiaalisia urheilijoita ikäluokan arvokilpailuissa. Maajoukkueen nimeäminen tehdään vuosittain aina vuodenvaihteessa seuraavaksi kalenterivuodeksi kerrallaan; ja maajoukkuetta voidaan täydentää erikseen PM-tasoisten kilpailuiden perusteella (näitä ovat mm. nuorten Ruotsin ja Suomen avoimet, PM-kilpailut).

Maajoukkueurheilijoilta tai sellaiseksi pyrkiviltä edellytetään sijoittumista kansallisissa sekä Pm-tason kilpailuissa sijoille 1-3, sekä EJU turnauksissa sijoille 1-7. Arvokilpailuihin valinta edellyttää kuulumista lisäksi U21 1-maajoukkueeseen, osallistumista valmennusleireille sekä valmennussuunnitelman mukaisiin tapahtumiin.

Maajoukkueeseen ja Valmennusryhmään kuuluvien ja näihin ryhmiin pyrkivien urheilijoiden osallistuminen maajoukkuevalmennusleireille on toivottua ja suotavaa. Leirikutsut ja kausitiedotteet lähetetään ikäluokan urheilijoille sähköisenä Sporttirekisterin yhteystietojen perusteella; ja kutsut löytyvät myös täältä ennen kyseistä tapahtumaa. Leiritykseen voivat jatkossakin osallistua pääasiassa ne urheilijat, jotka sijoittuvat ikäluokan SM-kilpailuissa ja Samurai Cup -kilpailuissa mitali- ja pistesijoille.

Alle 21-vuotaiden 1-maajoukkue 2017

Christina Sandell
Sini Oinonen
Noora Jokinen
Elviira Kujansuu
Jessika Hellgren
Emilia Kanerva

Luukas Saha
Kevin Rönkkö
Thomas Rönkkö
Joel Ylitalo
Henri Määttä
Valtteri Olin
Eetu Heinonen
Jyri Rajaniemi
Aku Laakkonen
Artur Tvauri
Oskari Mäkinen
Henri Hannula
Martti Puumalainen

Urheilijan nimeäminen maajoukkueeseen tulee voimaan vasta hänen palautettuaan vaadittu urheilijasopimus allekirjoitettuna.

Alle 21-vuotaiden Valmennusryhmä 2017

Valmennusryhmään on nimetty urheilijat joilla on menestyspotentiaalia nousta 1-maajoukkueeseen.
Valmennusryhmän nimeämiset tehdään aina kalenterivuodeksi kerrallaan, ja ryhmää voidaan täydentää erikseen kansallisten ja PM-tasoisten kilpailuiden perusteella (mm. ikäluokan Sm-kilpailut, nuorten Ruotsin ja Suomen avoimet, PM-kilpailut). Valmennusryhmän urheilijat, tai sellaiseksi pyrkivät, tavoittelevat nousua 1-maajoukkueeseen menestymällä ikäluokan Sm-kilpailuissa sekä Pohjoismaisissa- ja Baltian alueen kilpailuissa sijoittumalla sijoille 1. – 3. Tämän lisäksi ryhmän urheilijoita kannustetaan osallistumaan valmennusleireille.

Tässä vaiheessa nimetyillä urheilijoilla on:

i) ikäluokan u21 sm-mitali 2017
ii) mitali alkuvuoden Pm-tason kilpailusta
ii) osallistunut alkuvuoden leireille

Valmennusryhmän urheilijoille varataan mahdollisuus osallistua loppukesän Berliinin U21 EJU turnaukseen ja leirille mahdollisuuksien mukaan.

Viivi        Kärhä
Erkka     Kari
Niko       Viitaniemi
Jade       Seikkula
Markus Lambacka
Niko       Keinänen
Joni        Hyttinen
Tiia         Kosonen
Aleksi    Mielty
Timo      Heiskanen
Noora   Nykänen
Mikko   Lindroos
Maxim Myllymäki
Samuel Kokkoniemi
Sara       Kähärä
Heidi      Elonen
Julia       Kautto
Jere        Pölönen
Lassi       Ruoppa
Jere        Leppälä
Juuso     Neuvonen
Ella         Ollikainen

 

Ladattavat tiedostot:

Nuorten olympiavalmentaja, U21

Antti Renko

antti.renko@judoliitto.fi

050-3505152