VOK 1 -kurssi verkossa: Fyysinen kasvu ja kehittyminen | Talvi 2021

Judoliitto järjestää yhteistyössä Vierumäen Urheiluopiston kanssa VOK 1 -teemakoulutuksia suoritettavaksi verkossa.

Kurssin nimi:
Fyysinen kasvu ja kehittyminen, 2 h
-    Suoritettavissa verkossa 28.1.-28.2.2021. Arvioitu opiskeluaika 2 tuntia.
-    Etätapaaminen (ei pakollinen) 28.1. klo 18-19.

Kurssin hinta on 30 €, joka suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa. Ilmoittautuminen päättyy 26.1. Ei jälki-ilmoittautumismahdollisuutta. Kurssi toteutuu, koska ilmoittautumisia kurssille on jo 5.

Ilmoittautuneet saavat ohjeet ja linkin verkkokurssille, joka on suoritettavissa 28.1.-28.2.2021. Osallistujan pitää itse hakea digitaalisesti verkkokoulutuspalvelussa itselleen todistus ja digitaalinen osaamismerkki.

Verkkokurssia täydentää aloitustapaaminen etäyhteydellä. Verkkotapaaminen ei ole pakollinen, mutta se tuo lisäarvoa kurssisisältöön ja tapaamisessa saa tarvittaessa teknisiä ohjeita.
Etätapaaminen: 28.1. klo 18-19
Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse linkki etätapaamiseen.

Kurssin kuvaus
Kokonaisuudessa perehdytään kirjoitetun tekstin, videon sekä luennon ja lisämateriaalin avulla yleisesti siihen, kuinka harjoittelua tulisi organisoida eri ikävaiheissa.

Kokonaisuuden oppimistavoitteet ovat:
• Valmentaja tietää Youth Physical Development -mallin (YPD).
• Valmentaja ymmärtää kuinkaYouth Physical Development -mallia voidaan käyttää harjoittelun suunnittelun tukena.

Tämä verkkokurssi on Judoliiton koulutusjärjestelmän mukainen VOK 1 -tason teemakoulutus. Säilytä kurssin todistus, jotta voit esittää sen tasotodistushakemuksen yhteydessä.

HUOM! Vierumäen urheiluopisto tarjoaa talvella 2021 ilmaiseksi VOK 1 -verkkokurssit Tunne- ja vuorovaikutustaidot valmennuksessa sekä Psyykkiset ominaisuudet harjoittelussa. Ilmoittautuminen 8.-31.1.2021 Lisätiedot ja ilmoittautuminen Vierumäen urheiluopiston sivuilta.

Tapahtumakategoria