U13/U15 -ikäisten Summer Camp 2020 | Pajulahti - UUSI AJANKOHTA

Koulujen kesäloman päätteeksi siirretty lasten ja nuorten valtakunnallinen Summer Camp -judoleiri järjestetään Pajulahden urheiluopistolla 31.7-2.8.2020. Leirillä huomioidaan vallitsevat Judoliiton harjoittelusuositukset.

Leiri on suunnattu 12-14 -vuotiaille kilpajudosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille (vähintään 4. kyu, 2006-2008 syntyneet).

Ohjelmassa on lajiharjoittelun ohella mm. vierailu kiipeilypuistossa leirin päätteeksi. Leirin vetäjinä toimivat muun muassa Ruslan Pinhasov, Mari Keränen, Manne Isoranta ja Tuomas Rantanen.

Leiri alkaa perjantaina 31.7. ilmoittautumisella klo 16.00 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina 2.8. Pajulahden Seikkailupuistoon noin klo 17.00.

 

HINNAT

Leirin hinta on 133,35 € sisältäen valmennuksen, huonemajoituksen (huom. muuttunut aiemmasta), ruokailut täysihoidolla ja lauantain iltapala sekä vierailu Suomen suurimmassa seikkailupuistossa Pajulahdessa.

PÄIVÄLEIRILÄISET 70 € 
sisältää valmennuksen ja tilamaksut pe-su. Ei majoitusta eikä aterioita. Myös päiväleiriläisten tulee ilmoittautua etukäteen!

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jälki-ilmoittautumiset suoraan Pajulahden toimistoon / sari.eloranta@pajulahti.com

 

Huom.

  • Seuran ei tarvitse laittaa leirille mukaan huoltajaa vaan leirin valmentajat huolehtivat leiriläisistä leirin ajan.
  • Leiritoiminta järjestetään vallitseva koronatilanne huomioiden. Riskiryhmiin kuuluville ei suositella osallistumista.

Ohjeita leiriläisille

Leiriläisten tulee olla terveitä ja ilman infektio-oireita saapuessaan leirille. Leiriläisten tulee noudattaa huolellista hygieniaa ennen leiriä ja leirillä. Leiriläiset saavat terveyteen ja hygieniaan liittyvät ohjeet sähköpostitse ennen leiriä ja ohjeet käydään läpi myös leirin alussa.

Lisätiedot: Mari Keränen / U13-15-toiminnan koordinoija OTO / mari(a)pilatescenter.fi

Tapahtumakategoria

Ladattavat tiedostot: