U13 ja U15-ikäisten Summer Camp 2021 | Pajulahti

Leiri on suunnattu 11-14 -vuotiaille kilpajudosta kiinnostuneille lapsille ja nuorille (vähintään 4. kyu, 2007-2010 syntyneet). Leirillä huomioidaan vallitsevat koronasuositukset.

Huomioikaa että luette ja täytätte allaolevan seikkailupuiston ohjeen ja suostumuslomakkeen alaikäisen osallistumisesta.

Ohjelmassa on lajiharjoittelun ohella mm. vierailu kiipeilypuistossa leirin päätteeksi. Leirin vetäjinä toimivat mm. Mari Keränen, Ruslan Pinhasov, Tuomas Rantanen ja muita valmentajia.

Leiri alkaa perjantaina 23.7. ilmoittautumisella klo 17.00 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina 25.7. Pajulahden Seikkailupuistoon noin klo 17.00.

Ohjelma löytyy sivun alaosasta sekä ohjeet seikkailupuistoon ja suostumuslomake vanhemmilta.

 

HINNAT

Leirin hinta on 157,35 € (6-16-vuotiaat) sisältäen valmennuksen, huonemajoituksen, ruokailut täysihoidolla ja lauantain iltapala sekä vierailu Suomen suurimmassa seikkailupuistossa Pajulahdessa.

PÄIVÄLEIRILÄISET 70 € 
sisältää valmennuksen ja tilamaksut pe-su. Ei majoitusta eikä aterioita. Myös päiväleiriläisten tulee ilmoittautua etukäteen!

Ilmoittautuminen on Pajulahden sivujen kautta 11.7. mennessä (ilm.tiedot päivitetään). Jälki-ilmoittautumiset 8 € lisämaksusta suoraan Pajulahden toimistoon / asiakaspalvelu@pajulahti.com / sari.mikkola@pajulahti.com

 

Huom.

  • Seuran ei tarvitse laittaa leirille mukaan huoltajaa vaan leirin valmentajat huolehtivat leiriläisistä leirin ajan.
  • Leiritoiminta järjestetään vallitseva koronatilanne huomioiden. Riskiryhmiin kuuluville ei suositella osallistumista.

Ohjeita leiriläisille

Leiriläisten tulee olla terveitä ja ilman infektio-oireita saapuessaan leirille. Leiriläisten tulee noudattaa huolellista hygieniaa ennen leiriä ja leirillä. Leiriläiset saavat terveyteen ja hygieniaan liittyvät ohjeet sähköpostitse ennen leiriä ja ohjeet käydään läpi myös leirin alussa.

Lisätiedot: Mari Keränen / U13-15-toiminnan koordinoija OTO / mari(a)pilatescenter.fi

Tapahtumakategoria

Ladattavat tiedostot: