Seurajohtaja- ja seuratoimijapäivät 29.-30.8.2020 | Porvoo - SIIRRETÄÄN

Tapahtuma siirtyy toteutettavaksi myöhemmin. Ilmoittautuneille on informoitu asiasta. Judoliiton Seurajohtaja- ja seuratoimijapäivät järjestetään 29.-30.8. Porvoossa, Shirokawan dojolla (os. Pajatie 5) ja Haikon Kartanossa. Tervetuloa hakemaan osaamista ja ideoita seuratoiminnan sisältöön ja markkinointiin, sekä vaihtamaan ajatuksia muiden judoseurojen toimijoiden kanssa.

Kohderyhmä: Tapahtuma on seurojen jäsenille, jotka haluavat kehittää seuransa toimintaa, judoseurojen puheenjohtajille, toiminnanjohtajille, hallituksen jäsenille ja muille aiheista kiinnostuneille.

Seurajohtaja- ja seuratoimijapäivät pidetään la – su 29.-30.8. Judoliiton kouluttajakoulutus on perjantaista lauantaihin 28.-29.8. Ohjelma on yhteinen lauantaina iltapäivällä.

Hintavaihtoehdot

Perushinta 160 €. Sisältää ohjelman alkaen la klo 14, majoitus (2 hh) ja ruokailut sunnuntain lounaaseen asti. Kylpylämahdollisuus sisältyy hintaan. Kylpyläkäynnin varaamisesta lähetämme ohjeen ilmoittautuneille elokuussa.

Osallistumishinta, kun majoitus on 1 hh (muutoin sama sisältö kuin perushinnassa) 207 €

Osallistumishinta ilman majoitusta: Sisältää ohjelman alkaen la klo 14, lauantai-iltapäivän kevyen välipalan, lauantain illallisen ja sunnuntain lounaan 100 €. Ei-majoittuvilla ei ole kylpylämahdollisuutta.

Lisätuote: Lounas lauantaina klo 12:30 dojon lähistön lounasruokalassa 13 €. Jos teet ilmoittautuessasi tämän lisätuotteen tilauksen, saat ennen tilaisuutta ohjeen lounaspaikasta.

 

Ohjelma alkaa lauantaina klo 14 Porvoon Shirokawan dojolla (Pajatie 5, Porvoo) ja päättyy dojolle sunnuntaina klo 15:00. Tarvittaessa järjestelemme kyydit Porvoon linja-autoasemalta dojolle (2,8 km) ja takaisin tapahtuman päätyttyä. 

Majoittuminen ja osa ohjelmasta on Haikon Kartanossa, joka sijaitsee 6 km Porvoon keskustasta (10 min) ja n. 30 min Helsingin keskustasta, osoite Haikkoontie 114, 06400 Porvoo. Katso lisää haikko.fi. Sovittelemme yhteiskyydit dojolta Haikkoon lauantaina ja Haikosta dojolle sunnuntaina.

Ilmoittautuminen viimeistään 9.8. Suomisportissa

Muista kertoa lisätiedoissa mahdollinen huonekaveritoive ja erityisruokavalio. Kerro myös kyytitarpeesta tapahtuman alussa ja lopussa, sekä ohjelman aikaisiin siirtymiin.

Varusteet
- Liikuntavarusteet: judogi tai muu liikunta-asu dojolle, ulkoiluvaatteet MOBO-suunnistukseen
- Uima-asu kylpylävierailuun.

Alustava aikataulu

Lauantai 29.8.

Lounas klo 12:30 = Lisätuote 13 €, joka on tilattavissa ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportin kautta 9.8. mennessä. Lisätuotteen tilanneille lähetetään tarkempi info lounaasta, joka on dojon lähistön lounasruokalassa.

14:00 Seuratoimijapäivien avaus, Shirokawan dojo, Pajatie 5, Porvoo.
- Iltapäivän teema: Houkutteleva harjoitustoiminta - ”Uuden kurssin aloitus”.
- Miten otamme seurassamme vastaan uudet harrastajat – yhteinen kokemus + yhteistä työstöä.
- Toteutus sisältää osin keskusteluja, osin ohjattua liikkumista. Liikuntaosioon voi osallistua tai sitä voi seurata. Liikkujien varusteena judogi tai muu liikuntaan soveltuva vaatetus.
16:00 Ajankohtaisasioiden lyhyt info
16:30 Siirtyminen Haikon Kartanoon yhteiskyydein, majoittuminen
17:30 Vapaata yhdessäoloa liikkuen. Vaihtoehdot:
- Opastus MOBO-suunnistukseen pääoven edestä - ulkoliikuntavarusteet. MOBO-suunnistusta omaan tahtiin kylpylän ympäristössä, jonka jälkeen kylpylä.
- Tai kylpylä.
-  Huom! Kylpyläkäynti on varattava etukäteen. Ilmoittautuneille lähetetään infokirjeessä varausohjeet.
19:30 Illallinen Haikon Kartanon ravintolassa, vapaata seurustelua
- Pukukoodi: Smart casual

Sunnuntai 30.8.

Majoittujille hotellin aamiainen
9:30 Haikon Kartanon kokoustila
- Porvoon Shirokawan esittely
- Seuran uusjäsenhankinta – tuotteet, markkinointi ja toiminnan toteutus. Mallit seuroille ja mallien parastaminen yhteisesti työstäen.
- Ajatukset kohti syyskautta 2020
12:00 Huoneiden luovutus ja lounas Haikon Kartanossa
13:00 Siirtyminen dojolle, Pajatie 5
13:30 Tuotteistusmalli seuroille – esittely ja mallin yhteinen hiominen
- Aikuisten / senioreiden ryhmän toimintamalli: Harmaat pantterit
- Liikuntavarusteet, judogi tai muu liikunta-asu
- Halutessaan voi osion seurata maton reunalla.
15:00 Kiitokset ja kotiinlähtö

Kouluttajat: Sanna Pyykönen, Katri Lilja ja Ansku Paavilainen. Ohjelman toteutukseen osallistuu myös judoliiton hallituksen jäseniä.

Tutustu: Vuoden 2019 seuratoimijapäivien materiaalit.

Tapahtumakategoria