Oppimisen ja opettamisen perusteet judossa -koulutus, Helsinki

”Oppimisen ja opettamisen perusteet" on Judoliiton koulutusjärjestelmän I-tason koulutus, joka on jatkoa I-tason Judon perusteet -koulutukselle. Se on tarkoitettu judokan toiseksi koulutukseksi judouralla. Koulutuksessa pyritään antamaan judokoille ensimmäisiä tietoisia ja testattuja "eväitä" opetella ja opettaa judoa.

Etelä-Suomen judo ry järjestää oppimisen ja opettamisen perustaidot judossa -koulutuksen Hontai Judon dojolla Suutarilassa 27.-28.11.2021.

Koulutuksen alustava aikataulu:
la 27.11.2021 klo 9-16
su 28.11.2021 klo 10-14:30

Vetäjinä toimivat Suomen judoliiton kouluttajat Taavi Forssell ja Katri Forssell.

Koulutukseen ilmoittautujalla tulee olla Judon perusteet -koulutus käytynä ja ikää vähintään 13 vuotta. On suositeltavaa, että ilmoittautujalla olisi vihreä vyö suoritettuna.

Ilmoittautuminen viimeistään sunnuntaina 21.11.2021.  Koulutukseen otetaan max 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomake sulkeutuu, kun kurri on täynnä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen.

Tapahtumakategoria