Kouluttajakoulutus 28.-29.8.2020 | Porvoo - SIIRRETÄÄN

Tapahtuma siirtyy toteutettavaksi myöhemmin. Ilmoittautuneille on informoitu asiasta. Judoliiton kouluttajakoulutus on kohdennettu Judoliiton seura-, alue- ja liittokouluttajille. Seura- ja aluekouluttajille koulutus on edellytyksenä kouluttajalisenssin säilymiselle. Tämän vuoden tilaisuudessa ei ole uusien seurakouluttajien perehdyttämiskoulutusta.

Kouluttajakoulutus järjestetään 28.-29.8.2020. Aloitus on perjantaina klo 17:30 Haikon Kartanossa Porvoossa (kahvit klo 17:00). Päätös on lauantaina klo 16:30 Shirokawan dojolla Pajatie 5, Porvoo.

Osoite: Haikon Kartano, Haikkoontie 114, 06400 Porvoo.

Kouluttajat: Jaana Jokinen, Katri Lilja ja Sanna Pyykönen.

Varusteet: Muistiinpanovälineet ja judogi, uima-asu kylpylävierailuun.

Hintavaihtoehdot
Perushinta: Tulokahvi, ruokailut pe illasta la lounaaseen, majoitus 2 hh, kouluttajakoulutus 150 e.
Majoitus 1hh (sisältää muutoin samat asiat kuin perushinta) 195 e
Hinta ilman majoitusta ja aamupalaa 100 e
Kylpylämahdollisuus majoittuville ennen tilaisuuden alkua tai lauantaina aamulla. Kylpyläkäynti on varattava etukäteen. Ilmoittautuneet saavat varausohjeen.

Ilmoittautuminen 9.8. mennessä Suomisportissa.
Aktiiviset aluekouluttajat pyytävät koulutus- ja nuorisopäälliköltä koodin, ja ilmoittavat mitkä koulutukset ovat pitäneet viime vuonna. Koodi nollaa hinnan.  

Muista kertoa lisätiedoissa mahdollinen huonekaveritoive ja erityisruokavalio. Kerro myös mikäli tarvitset perjantaina kyydin Haikon Kartanoon, lauantaina Haikon kartanosta dojolle ja koulutuksen päätyttyä dojolta julkisille kulkuvälineille.

Mikäli haluat osallistua myös Seurajohtaja- ja seuratoimijapäiville 29.-30.8., tee ilmoittautuminen kumpaankin tapahtumaan Suomisportissa.

Alustava ohjelma

Perjantai 28.8.
Saapuminen ja majoittuminen
Mahdollisuus kylpylän käyttöön ennen aloitusta. Kylpyläkäynti on varattava etukäteen. Ilmoittautuneille lähetetään varausohje.
17:00 Tervetulokahvi
17:30 Kouluttajan työkalupakki ja ajankohtaiset asiat: Kokemukset, ajankohtaiset asiat, kouluttajaosaamisen kehittäminen, judokan urapolun todentuminen koulutuksissa.
20:00 Yhteinen iltaruokailu

Lauantai 29.8.
Aamiainen yöpyjille
Kylpylän käyttö on mahdollista yöpyjille, jotka tekevät kylpyläkäynnistä ennakkovarauksen. Ilmoittautuneille lähetetään varausohje.
9:00 Siirtyminen Shirokawan dojolle, os. Pajatie 5, Porvoo
9:30 Käytännön harjoitus. Teema: Judokan urapolun sisältöjen huomioiminen Judon perusteet ja Oppimisen ja opettamisen perusteet -koulutuksissa. Malleja, kokeiluja ja työstöjä.
Varuste: Judogi
12:30 Lounas, sovitussa lounaspaikassa dojon lähistöllä
14:00 Shirokawan dojo. Yhteinen ohjelma Seuratoimijapäivien osallistujien kanssa:
Houkutteleva harjoitustoiminta - ”Uuden kurssin aloitus”  
- Miten otamme seurassamme vastaan uudet harrastajat – yhteinen kokemus + yhteistä työstöä.
- Toteutus sisältää osin keskusteluja, osin ohjattua liikkumista. Liikuntaosioon voi osallistua tai sitä voi seurata.  
- Päätteeksi kouluttajakoulutuksen yhteenveto.
16:30 kotiinlähtö
 

Huom. kouluttaja: Jos et pääse osallistumaan kouluttajakoulukseen, ota yhteyttä Katri Liljaan ja sovi korvaavat tehtävät.

Tapahtumakategoria