Judoseuraverkoston tapaaminen

Judoseurojen verkoston tavoitteena on mahdollistaa judoseurojen välistä ajatusten vaihtoa, hyvien toimintatapojen jakoa sekä parantaa Judoliiton ja judoseurojen välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. Verkostossa on edustettuna 43 eri judoseuraa ja yhdestä seurasta saattaa olla useampi jäsen. Verkosto kokoontuu noin viisi kertaa vuodessa etänä sekä kerran vuodessa kasvotusten Seuratoimijapäivillä. Verkoston edustajilla on käytössään Teams- ja Whatsapp ryhmät, joissa voivat käydä keskustelua tapaamisten välilä. He saavat myös sähköpostiinsa kohdennettua viestintää.

Seuraverkostolla etätapaaminen järjesteteään Zoomilla keskiviikkona 27.10.2021 klo 18 - 19:30. Kokouslinkki lähetetään sähköpostitse seuraverkoston jäsenille ja se löytyy myös tästä kutsusta alempaa.

Tapaamisissa ennen kesälomia sekä Seuratoimijapäivillä Porvoossa syyskuussa käsittelimme uusjäsenhankintaa ja nyt kun judokurssit ovat käynnistyneet joka puolella suomea sekä uusia jäseniä judoseuraan saatu, on aika siirtyä käsittelemään jäsenistön sitoutumista seuratoimintaan. Aiheeseen meidät johdattaa Tampereen Judon Anni Bergmann, jonka Pro gradu -tutkielma "Lasten ja nuorten sitouttaminen judoharrastukseen" on juuri julkaistu.

Tapaamisen alustava aikataulu:

klo 18-18:30 kuulumiset, uusien jäsenten esittely ja tiedotettavat asiat

klo 18:30-19 Lasten ja nuorten sitouttaminen judoharrastukseen, Anni Bergmann

klo 19-19:30 ryhmätyö, purku ja lopetus

 

Voit liittyä tapaamiseen ilman ennakkoilmoittautumista tästä ZOOM-linkistä.

Ohjeita Zoomin käyttöön:

  • Liity linkin kautta mielellään muutamaa minuuttia ennen tilaisuuden alkamista, jotta pääsemme aloittamaan aikataulussa.
  • Jos käytät laitteellasi Zoomia ensimmäistä kertaa, pyytää se linkin klikkaamisen jälkeen lataamaan ohjelman (tähän menee vain pari ”ok”-klikkausta), jonka jälkeen pääset suoraan sisälle kokoukseen.
  • Osallistu kokoukseen koko nimelläsi ja seurasi nimellä (Etunimi Sukunimi Seura). Nimeä pääsee vaihtamaan oman ruudun oikeasta yläreunasta (kolme pistettä) avautuvasta valikosta -> Rename.
  • Pidä oma mikrofoni mykistettynä silloin kun et itse puhu (mahdollinen taustamelu häiritsee muuten kuulumista kaikille). Mikrofonin voi sulkea näkymäsi alalaidasta "mute".
  • Ääniasetuksia voit säätää alalaidan mikrofoni -painikkeen vieressä olevasta ^-merkistä. Jos käytät esim. kuulokkeita huomaa valita asetuksista oikea laite.

Haluatko liittyä judoseuraverkoston jäseneksi? Näin se tapahtuu:

  1. Edustajan tulee olla henkilö, joka tietää oman judoseuransa toiminnasta riittävästi pystyäkseen tunnistamaan seuratoiminnan haasteita ja jakamaan hyviä käytäntöjä seurassaan ja seuraverkostossa. Henkilöllä tulee olla käytettävissään tietokone ja siinä mielellään kamera. Kuunteluoppilaita ei verkostoon oteta.
  2. Kysy seurasi hallitukselta lupa edustaa seuraasi verkostossa. Edustajia voi olla useita samasta seurasta. 
  3. Liityt verkostoon ilmoittamalla nimesi, sähköpostisi, puhelinnumerosi ja tehtäväsi seurassa sähköpostilla Katri Forssellille (katri.forssell@judoliitto.fi), joka on suoraan yhteydessä sinuun.

Tapahtumakategoria