Judon perusteet / Lappeenranta

Judon perusteet (JP) -kurssi pidetään Lappeenrannassa

Järjestäjä: Lappeenrannan Kamiza

Aika ja paikka: la 21.9. klo 9:30 - su 22.9.2019 klo 17. Kurssi pidetään Kamizan dojolla Lappeenrannan urheilutalolla (os. Pohjolankatu 29, Lappeenranta).

Kurssi on tulee käydä ennen vihreän vyön (3. kyu) suorittamista mutta aikuisille harrastajille ja vanhemmille junioreille sitä suositellaan käytäväksi jo keltaisella vyöllä.

Kouluttajina toimivat Jukka Heino (1. dan) ja Kalle Kiviniemi (1. dan).

Kurssille osallistuvien suositellaan olevan vähintään 12 vuoden ikäisiä ja heillä on oltava vähintään keltainen vyö (5. kyu) suoritettuna.

Varusteet: Judogi, muistiinpanovälineet, judopassi.

Osallistuminen vaatii voimassaolevan jäsenyyden jossakin Suomen Judoliittoon kuuluvassa judoseurassa.

Kurssille ilmoittaudutaan Suomisportissa täällä15.9. mennessä. Kurssin hinta on 50 euroa, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisport-palvelussa. Hinta sisältää kaikki kurssiin liittyvät materiaalit. Ennakkotehtävät lähetetään osallistujille sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen.

Lisätietoja: Tatu Kosonen, tatu.kosonen@iki.fi, 050 584 5896 (käytännön järjestelyt) ja Jukka Heino, jukheino@gmail.com, puh 040 579 9700 (kurssin sisältö)

Koulutuksessa saatetaan ottaa valokuvia tai videoita, ja julkaista niitä järjestävän seuran tai Suomen Judoliiton nettisivuilla tai vastaavissa.

Tapahtumakategoria